Masina timpului

PreviewImage

Muzica care încetinește trecerea timpului: irepetabila „Машина времени” își sărbătorește jumătate de secol într-un turneu remarcabil!

Trupa "Машина времени", în componența sa optimă, a fost întotdeauna solicitatată de spiritul epocii, fiind actuală în toate timpurile!

Ne așteaptă melodii incomparabile - imnuri de viață subtile, inteligente și în același timp ușor de perceput, care au crescut mai mult de o generație și continuă să ne inspire și acum, chemându-ne să trăim cu înțelepciune și să nu cedem fricii de ceva sau cineva:

  • “Поворо”
  • “Марионетки”
  • “За тех кто в море”
  • “Однажды мир прогнётся под нас”.

Acum o jumătate de secol, „Машина времениi” a înalțat rock-ul în limba rusă, iar astăzi muzica libertății continuă să sune. Acești artiști talentați adună săli pline, adunând oameni care își împărtășesc punctele de vedere și valorile - oameni care prețuiesc libertatea, sinceritatea și autenticitatea.

Trupa continuă să facă turnee extinse, susținând concerte în toată lumea, iar popularitatea sa nu a scăzut, menținând aceeași fervoare ca acum mulți ani. Și timp de o jumătate de secol, conducerea procesului de creație a rămas în mâinile aceluiași muzician incomparabil - Andrei Makarevich.

Cumpără bilet
Chișinău, str. Alexandr Pușkin, 21
24 Mai - 19:00
+373 22 896 499
600 - 1300 MDL
Cumpără bilet
Cum cumpăr un bilet
600
lei
1000
lei
1200
lei
1300
lei
1400
lei
1600
lei
2000
lei
Indisponibil

undefined lei

lei

SOLD OUT

Nici un loc selectat
0 bilete
0 l.