Concert ZIVERT la Chișinău

PreviewImage
PreviewImagePreviewImagePreviewImagePreviewImagePreviewImagePreviewImage

ZIVERT - cel mai grandios concert la Chișinău 23.09.2021!

Cântăreața ZIVERT a intrat în lumea spectacolelor rusești cu piesa „Life” în noiembrie 2018. De atunci, Zivert a primit aproape toate premiile muzicale prezentate de mastodontii scenei naționale, a participat la spectacole populare, a cântat un duet cu Philip Kirkorov și a filmat multe videoclipuri cu cei mai buni interpreți din Rusia. Cu siguranță, numele Zivert este pe buzz.

Având o manieră unică de interpretare în cântecele lui Zivert, puteți auzi adesea cuplete în stil englezesc, toate piesele artistului sunt interpretate destul de eficient și organic. Având deja o listă largă de piese interpretate, aș dori să le evidențiez pe cele mai populare, cum ar fi: „Beverly Hills”, „Credo”, „Totul este posibil”, „Green Waves”, „Shine”, „Ball”, „Crazy”, „Fly”, „Tramp Rain”, „Life”.

Spectaculoasă brunetă și cuceritoare a numeroase topuri muzicale - Zivert, va susține un mare concert solo la Chișinău „Teatrul Verde”.

Nu există nici o îndoială că prestația interpretei Zivert de la Chișinău va fi un spectacol elegant și atmosferic.

ACCES LA EVENIMENT
Cu respectarea tuturor normelor împotriva Covid-19!

Persoanele cu vârsta de peste 18 ani trebuie să ofere: 

 - prezentarea certificatului de vaccinare anti-Covid cu schema completă, după 14 zile;

- sau testul negativ la Covid PCR/antigen;

- sau a actul de prezență a anticorpilor anti-Covid, valabil timp de 90 de zile din data investigații


ACOPERIM COSTURILE: сu trei zile înainte de eveniment, veți primi o instrucțiune prin e-mail cu privire la locul unde se va efectua testarea GRATUITĂ pe teritoriul parcului. 

Chișinău, str. Timiș,
400 - 800 Lei
+37376095999 | +37378403403