LP - Laura Pergolizzi

PreviewImage
PreviewImagePreviewImagePreviewImagePreviewImagePreviewImagePreviewImagePreviewImage

În 2017, concertul susținut de LP (Laura Pergolizzi) la Chișinău, a avut loc cu mare succes. Artista a găsit instantaneu un limbaj comun cu fanii săi, și a promis că va reveni într-un nou format.A venit timpul: scena sub cerul liber, rock and roll-ul în cea mai pură formă!

Uneori, melodiile interpreților sunt recunoscute înainte ca autorul lor să devină cunoscut. Așa a fost, bineînțeles, cu LP, deși nu era deloc nouă în domeniul muzicii. Ea a avut un palmares solid de versuri și melodii pentru Rihanna, Christina Aguilera, Rita Ora, Backstreet Boys și alții.

Dar chiar prima ei piesă, „Forever For Now”, a arătat o nouă latură a meșteșugului ei: mai personală și mai intimă, alimentată de vocea sa unică.

Schema teritoriului:

28 septembrie, Arena din parcul La Izvor, cu o capacitate de 4 000 de persoane; aer curat și muzica preferată.

Dragi oaspeți, dacă ați cumpărat bilete la zona VIP sau în VIP lounge, vă rugăm să contactați persoana responsabilă de acest zone Daria +37360337025, ea va răspunde la întrebările dvs.

Primele 1000 de bilete sunt la 400 lei!  
Infoline: +37379129868
Comentrance time: 17:30
Support act: 18:30-19:30
Technical pause: 19:30-20:00
Showtime: 20:00
Final: 23:00

Transport: 
Troleibuze: 8, 23, 34
Autobuze: 16, 46
Maxi-taxi: 106, 123, 171

!!! ACOPERIM COSTURILE: сu trei zile înainte de eveniment, veți primi o instrucțiune prin e-mail cu privire la locul unde se va efectua testarea GRATUITĂ pe teritoriul parcului. 

Laura a devenit faimoasa în 2012, odată cu lansarea albumului „Into The Wild”. Colaborările sale cu artiști renumiți au demonstrat uimitoarea originalitate a lui LP ca compozitor. Piesa solo "Lost on you" a luat primele poziții în topuri. LP cu iscusință induce în eroare spectatorii cu aspectul său fizic, dar piesele ei au o energie atât de mare încât ascultătorul devine, fără să vrea, partenerul său. Artista îi fascinează pe ascultători nu numai cu modul extravagant, ci și cu stilul său clar verificat, cuplat cu o carismă incredibilă, combinând referințe la tânărul Dylan și Roy Orbison.

Europa s-a familiarizat cu LP doar cu lansarea piesei „Lost on you”, deși popularitatea în America a ajuns la ea deja în 2012, după lansarea „Into The Wild”

Cei care au auzit LP cel puțin o dată au fost fascinați de frumusețea vocii sale, de fluierul ei (pe care îl demonstrează în multe piese), de versurile ei, pline de semnificații profunde și de experiențe personale, de energia ei și chiar de felul ei de a se îmbrăca. Ca să nu mai vorbim de hipnotizantul joc de ukulele

Pseudonimul LP provine de la numele real al cântăreței Laura Pergolizzi. Da, are rădăcini italiene. Folosește acest pseudonim de foarte mult timp, de pe vremea când LP s-a mutat din suburbiile din New York după ce a absolvit liceul.

Laura are un talent să pătrundă în sufletul tău, pentru asta trebuie doar să o auzi o dată. Și o astfel de ocazie unică va apărea pentru public pe 14 decembrie la concertul LP de la Chișinău.

Chișinău, str. Calea Ieșilor,
+37378403403 | +37376095999
400 - 2500 Lei