Celentano Tribute Show

PreviewImage

BisConcert și Moldova concert vă invită la cel mai faimos “Celentano Tribut Show” din toată lumea 17.12.2021!

Un concert care vă va îndrăgosti în magia muzicii italiene.

Deja de câteva decenii încoace, Adriano Celentano este considerat cel mai iscusit artist din sfera show-business-ului datorită multifunționalității sale, acesta atingând rezultate uimitoare în calitate de muzician, compozitor, actor sau regizor.

La baștină a fost poreclit de către conaționali “Molleggiato”, datorită mișcărilor sale unice în fața publicului. La timpul său acesta a atins rezultate formidabile: a adus 41 albume în lumea muzicii, și a fost actor în peste 40 de filme.

Mulți au încercat să îl parodieze pe celebrul Adriano Celentano, însă acest lucru i-a reușit cu adevărat numai unuia - Maurizio Schweizer.


Acesta, pe lângă faptul că are și trăsături fizice asemănătoare cu celebrul Celentano, deține și o voce nemaipomenită care este greu de diferențiat de cea a marelui maestru de concert. Având aceste calități desăvârșite, Maurizio a devenit cel mai bun epigon al lui Celentano. Adriano Celentano mergând la un concert al parodistului său a zis “Am impresia că suntem doi - Adriano Celentano”.

Cei de pe scenă au putut să întrunească perfect muzica și spectacolul, reușind să aducă din nou spectatorilor și iubitorilor celebrului artist Adriano Celentano acea atmosferă pe care el o crea în timpul evoluției sale pe scenă.

Durata concertului - 120 minute.
Vă așteptăm la o seară romantică!

Chișinău, str. Alexandr Pușkin, 21
400 - 1200 Lei
+37376095999 | +37376084999

Evenimente similare