VERKA SERDUCHKA & BAND

PreviewImage
PreviewImagePreviewImagePreviewImage

Atenție!
 
VERKA SERDUCHKA & BAND Datorită celor două concerte de succes de la Riga și Vilnius, VERKA SERDUCHKA & BAND, au fost invitați și în alte orașe. Din acest motiv suntem nevoiți să vă aducem la cunoștință că evenimentele din Chișinău, București și Sofia sint sistate pentru o altă dată. CHIȘINĂU: 16 NOIEMBRIE 2022, ora-19:00, Palatul Naționăl “Nicolae Sulac”. 

Biletele achiziționate pentru data de 22.09.2022, la concertul “VERKA SERDUCHKA & BAND” sunt active pentru data de 16.11.2022.

Pentru rambursarea resurselor financiare rugăm să transmiteți o cerere în formă liberă la adresa electronică afisha@afisha.md


Ne cerem scuze pentru deranj și vă așteptăm cu mare drag.

Organizator: GNB BOOKING AGENCY SRL

  • Aducem la cunoștința clienților că Afisha.md activează în calitate de agent comercial al organizatorului, astfel responsabilitatea față de acest eveniment este limitată. 
  • Organizatorul acestui eveniment este compania GNB BOOKING AGENCY SRL aceasta își rezervă dreptul de a anula, amâna sau reprograma evenimentul în cauză după propria dorință. 
  • În cazul în care evenimentul va fi anulat, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha Event SRL. 
  • În cazul în care evenimentul este reprogramat pentru o altă dată, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha.md. 
  • Organizatorul nu permite rambursarea banilor cu 3 zile înainte de eveniment sau în cazul în care evenimentul este Sold Out. 
Chișinău, str. Alexandr Pușkin, 21
+37322896499
300 - 1600 Lei