Smiley la Chișinău

PreviewImage

Unul dintre cele mai așteptate concerte se întâmplă - Smiley la Chișinău! Artistul ce face inimile să vibreze doar cu iubire, Smiley, își va bucura publicul său, și va susține un megaconcert, la Palatul Național “Nicolae Sulac” din Chișinău, pe 19 februarie, de la ora 19.00.

Cele mai iubite piese din istoria lui, cele mai tari momente de dragoste, dans sau descătușare de emoții, cel mai intens schimb de energie și cea mai sinceră invitație la distracție împreună, toate sunt devenite elementele tradiționale la evenimentele pline de căldură marca Smiley.

Printre piesele mult îndrăgite ale artistului se includ "De unde vii la ora asta?", "Domnu' Smiley", "Să-mi fie vară", "Rara", "Ce mă fac cu tine de azi", "Vals" și "Îndrăgostit (deși n-am vrut)" și multe altele. Smiley se bucură de o carieră de succes în mai multe direcții. Deși muzica îi ocupă cea mai mare parte din timp și energie, Smiley este și un mare entertainer.

El face parte din două emisiuni TV de succes - Românii au talent (în calitate de prezentator) și Vocea României (încalitate de membrul al juriului). Echipa sa a câștigat competiția de trei ori. A jucat în mai multe filme: "Cu un pas înainte", "Un film simplu", "Nasa", "Selfie" și #Selfie69.

Vino la super concertul Smiley din 19 februarie, de la Palatul Național “Nicolae Sulac”, cea mai tare petrecere din luna iubirii. Te așteptăm! 

Atenție! Copiii sub 7 ani au acces gratuit fiind însoțiți de un adult. Minorii cu intrare gratuită sunt ținuți în brațe și supervizați pe parcursul evenimentului de către adultul însoțitor.
Copii mai micii de 4 ani, nu au acces.

De la 7 ani, pentru copii este nevoie să fie procurat bilet de acces. 

În atenția clienților afisha.md:

  • Aducem la cunoștința clienților că Afisha.md activează în calitate de agent comercial al organizatorului, astfel responsabilitatea față de acest eveniment este limitată. 
  • Organizatorul acestui eveniment își rezervă dreptul de a anula, amâna sau reprograma evenimentul în cauză după propria dorință. 
  • În cazul în care evenimentul va fi anulat, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha.md 
  • În cazul în care evenimentul este reprogramat pentru o altă dată, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha.md. 

Vă rugăm să verificați informațiile de pe bilet în momentul achiziționării. Prin achiziţionarea biletului, cumpărătorul se obligă să accepte şi să respecte următoarele precizări:

  • Biletul poate fi schimbat sau returnat în următoarele situaţii: amânarea sau anularea evenimentului.
  • Neprezentarea la ora indicată pe bilet, nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea sa la o reprezentaţie ulterioară; 
Chișinău, str. Alexandr Pușkin, 21
SOLD OUT!