Concert Ștefan Bănică

PreviewImage

Luna dragostei prinde culoare cu un eveniment de zile mari! Pe 11 februarie 2023, începând cu ora 18:00, Palatul Național “Nicolae Sulac” va fi inundat de emoții frumoase, dragoste la superlativ pusă pe note muzicale și momente ce se vor tipări pe inimă, datorită lui Ștefan Bănică, artistul care revine la Chișinău într-un concert senzațional! 

Actor, compozitor, interpret, regizor, personalitate TV și producător, cu o carieră de peste 35 de ani, Ștefan Bănică este unul dintre cei mai complecși și iubiți artiști din România.

Ștefan Bănică a deschis drumul producțiilor muzicale de amploare din România, având 16 albume de autor, premiate cu 6 discuri de aur și 2 de platină, cu zeci de videoclipuri muzicale și peste 30 de roluri în film și teatru, fiind un adevărat brand în show business-ul românesc.

Notează-ți data de 11 februarie 2023 în calendar și vino să cântăm alături de carismaticul și talentatul Ștefan Bănică  cunoscutele hituri „Cum am ajuns să te iubesc”, „Ce este dragostea”, „S-o facem lată”, „Toată lumea dansează” și nu numai, la concertul ce ne promite un spectru larg de emoții și amintiri.

Deci, grăbește-te să-ți iei bilete din timp și ne vedem curând!

  • Aducem la cunoștința clienților că Afisha.md activează în calitate de agent comercial al organizatorului, astfel responsabilitatea față de acest eveniment este limitată. 
  • Organizatorul acestui eveniment își rezervă dreptul de a anula, amâna sau reprograma evenimentul în cauză după propria dorință. 
  • În cazul în care evenimentul va fi anulat, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha.md 
  • În cazul în care evenimentul este reprogramat pentru o altă dată, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha.md. 
  • Organizatorul nu permite rambursarea banilor cu 3 zile înainte de eveniment sau în cazul în care evenimentul este Sold Out.
Chișinău, str. Alexandr Pușkin, 21
+37322896499
300 - 700 Lei