Șenderovici în ajun de Crăciun!

PreviewImage

Pe 23 decembrie, la Chișinău va avea loc, în premieră, o seară literară semnată de Victor Șenderovici. "Stand up pentru intelectuali" - comunicare cu publicul fără un "al patrulea perete", contact direct între autor și public.

Proza ironică și dramaturgia lui Șenderovici au fost aclamate de public încă de la sfârșitul anilor '80. Satul său "Gadukino Village" a devenit parte din folclor, iar emisiunea sa de televiziune "Puppets" a devenit un simbol al vremurilor noi.

Șenderovici cititorul este un spectacol de sine stătător. Un public plin care îl ascultă pe vorbitor în același timp, râsete și o încărcătură uriașă de emoții pozitive sunt atributele obișnuite ale concertelor sale.

Fragmente din compoziții populare, povești hilare și triste - cele mai bune din cuvântul scris. Și, de asemenea, conversații serioase și frivole și, bineînțeles, răspunsuri la întrebările din public.

Să asculți acest lucru în interpretarea semnată de autor este o plăcere rară și un mare răsfăț pentru minte și inimă. Nu ratați șansa de a vă întâlni personal cu un om care a devenit demult și pe bună dreptate un clasic al satirei moderne.


Decorarea scenei de către partenerii evenimentului - lanțul de mobilier domino.


Ne întâlnim vineri, 23 decembrie, la ora 18.30, la Mediacor (Aleksejs Matejevics St. 60).


Informații suplimentare la telefon: +37368488008

Atenție! Evenimentul va avea loc în limba rusă.

În atenția clienților afisha.md:

  • Aducem la cunoștința clienților că Afisha.md activează în calitate de agent comercial al organizatorului, astfel responsabilitatea față de acest eveniment este limitată. 
  • Organizatorul acestui eveniment își rezervă dreptul de a anula, amâna sau reprograma evenimentul în cauză după propria dorință. 
  • În cazul în care evenimentul va fi anulat, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha.md 
  • În cazul în care evenimentul este reprogramat pentru o altă dată, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha.md. 
  • Organizatorul nu permite rambursarea banilor cu 3 zile înainte de eveniment sau în cazul în care evenimentul este Sold Out.
Chișinău, str. Alexei Mateevici, 60
+37322896499
200 - 300 Lei