ZAZ Organique Tour

PreviewImage
PreviewImagePreviewImagePreviewImagePreviewImagePreviewImagePreviewImage

Pe data de 9 iunie, ora 19:00, la Chișinău Palatul Național "Nicolae Sulac" va avea loc concertul interpretei ZAZ ZAZ Organique Tour

Cântăreața franceză ZAZ este, fără îndoială, una dintre cele mai enigmatice și mai extravagante vedete de pe scena pop franceză.

A cântat în săli uriașe de pe ambele maluri ale Atlanticului, în cafenele pariziene legendare prin care au trecut chansonniers celebri, în săli celebre din Londra și Paris și a câștigat prestigioase premii naționale de muzică.

A lansat 5 albume, ultimul dintre ele fiind lansat în 2021, iar cântăreața l-a numit "Iza", așa cum îi spun prietenii ei. Acest disc este o întoarcere la ea însăși, la lumea ei interioară.

Este rodul reflecțiilor sale într-o perioadă dificilă pentru toată lumea în timpul pandemiei și a stat la baza turneului său de câteva luni, care a început în 2021, după o pauză forțată. 

În atenția clienților afisha.md:

  • Aducem la cunoștința clienților că Afisha.md activează în calitate de agent comercial al organizatorului, astfel responsabilitatea față de acest eveniment este limitată. 
  • Organizatorul acestui eveniment își rezervă dreptul de a anula, amâna sau reprograma evenimentul în cauză după propria dorință. 
  • În cazul în care evenimentul va fi anulat, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha.md 
  • În cazul în care evenimentul este reprogramat pentru o altă dată, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha.md. 
  • Organizatorul nu permite rambursarea banilor cu 3 zile înainte de eveniment sau în cazul în care evenimentul este Sold Out. 
Chișinău, str. Alexandr Pușkin, 21
+373 22 896 499
600 - 2200 MDL