Keiko Matsui

PreviewImage

6 februarie, ora 19:00 pe scena Teatrului Național de Operă și Balet "Maria Bieșu" va evolua pianista și compozitoarea de renume internațional - Keiko Matsui

Cunoscuta pianistă și compozitoare japoneză Keiko Matsui vine la Chișinău cu un concert solo cu lucrări proprii. Deținătoarea a douăzeci de discuri, Keiko Matsui lucrează în genul new age și jazz.


Keiko Matsui a început să cânte la pian la vârsta de 5 ani și și-a făcut debutul în America cu albumul A Drop of Water din 1987. De atunci, a înregistrat numeroase albume care combină lejeritatea cu frumusețea autentică și rafinamentul melodiei.


De remarcat sunt concertele sale la pian la patru mâini cu pianistul și compozitorul de jazz Bob James, precum și înregistrările cu celebrități ale genului Miles Davis, Stevie Wonder și Hugh Masekela.

În atenția clienților afisha.md:

  • Aducem la cunoștința clienților că Afisha.md activează în calitate de agent comercial al organizatorului, astfel responsabilitatea față de acest eveniment este limitată. 
  • Organizatorul acestui eveniment își rezervă dreptul de a anula, amâna sau reprograma evenimentul în cauză după propria dorință. 
  • În cazul în care evenimentul va fi anulat, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha.md 
  • În cazul în care evenimentul este reprogramat pentru o altă dată, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha.md. 
  • Organizatorul nu permite rambursarea banilor cu 3 zile înainte de eveniment sau în cazul în care evenimentul este Sold Out.

Vă rugăm să verificați informațiile de pe bilet în momentul achiziționării. Prin achiziţionarea biletului, cumpărătorul se obligă să accepte şi să respecte următoarele precizări:

  • Biletul poate fi schimbat sau returnat în următoarele situaţii: amânarea sau anularea evenimentului, informarea incorectă a publicului pe site-ul oficial sau pe contul de Facebook al site-ului;
  • Neprezentarea la ora indicată pe bilet, nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea sa la o reprezentaţie ulterioară; 
  • Accesul în sală este permis până la ora de începere a reprezentaţiei; După această oră accesul se face doar la pauză sau în cazul în care sunt locuri libere la balcon;
  • În timpul spectacolului, este interzisă folosirea telefoanelor mobile, a aparatelor fotografiat, sau a celor de înregistrare audio/video;
  • Pentru asigurarea confortului spectatorilor din sala de spectacole, nu este permis accesul copiilor sub vârsta de 7 ani.
Chișinău, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 152
+37322896499
500 - 1100 Lei