Vali Boghean Band de Dragobete

PreviewImage

Chișinău, 24 februarie 2023, pe scena Palatului Național "Nicolae Sulac" va avea loc concertul: Vali Boghean Band, De Dragobete

Dintotdeauna Vali Boghean Band au cântat și scris despre dragoste, iar tradiționalul concert pe 24 februarie va aduce prin muzică emoții sincere despre tot ce e mai frumos, sincer și împlinitor: Dragostea!

Doar ea, ne apropie de persoană dragă, de întreaga familie, de țară, neam și viață.

De la ora 19:00 la Palatului Național vă așteptăm cu repertoriu ales să ne bucurăm unii de alții și să ne inspirăm în a dărui și primi stări adevărate.

Pentru că tot ce căutăm e să iubim și să ne iubească!

În atenția clienților afisha.md:

  • Aducem la cunoștința clienților că Afisha.md activează în calitate de agent comercial al organizatorului, astfel responsabilitatea față de acest eveniment este limitată. 
  • Organizatorul acestui eveniment își rezervă dreptul de a anula, amâna sau reprograma evenimentul în cauză după propria dorință. 
  • În cazul în care evenimentul va fi anulat, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha.md 
  • În cazul în care evenimentul este reprogramat pentru o altă dată, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha.md. 

Vă rugăm să verificați informațiile de pe bilet în momentul achiziționării. Prin achiziţionarea biletului, cumpărătorul se obligă să accepte şi să respecte următoarele precizări:

  • Biletul poate fi schimbat sau returnat în următoarele situaţii: amânarea sau anularea evenimentului.
  • Neprezentarea la ora indicată pe bilet, nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea sa la o reprezentaţie ulterioară; 
  • Pentru asigurarea confortului spectatorilor din sala, nu este permis accesul copiilor sub vârsta de 7 ani;
  • Pentru copii cu vârsta mai mare de 7 ani, este necesar să procurați bilet de acces. 
Chișinău, str. Alexandr Pușkin, 21
+37322896499
200 - 600 Lei