Dora la Chișinău

PreviewImage

Dora la Chișinău, pe 14 aprilie 2023, la MOLDEXPO ora 20:00. OPEN DOORS 18:00

Pentru prima data in Chișinău, va sustine primul ei concert solo.

Autoarea hiturilor "‎Дорадура și "Втюрилась" și o legendă a cute-rock-ului rusesc va rămâne pentru totdeauna în inimile fanilor ei ca fiind cea mai dulce interpretă rock.

Videoclipurile sale muzicale adună milioane de vizualizări, iar videoclipurile sale sunt din ce în ce mai virale pe rețelele de socializare în fiecare zi. Mii de fani așteaptă concertul ei în orașul lor pentru a trăi această vibrație a performanței sale, pentru că... Este cute rock, baby!

Deci, grăbește-te să-ți iei bilete din timp și ne vedem curând!

Atentie! Acest eveniment este orientat pentru un public cu varsta 12+

În atenția clienților afisha.md:

  • Aducem la cunoștința clienților că Afisha.md activează în calitate de agent comercial al organizatorului, astfel responsabilitatea față de acest eveniment este limitată. 
  • Organizatorul acestui eveniment își rezervă dreptul de a anula, amâna sau reprograma evenimentul în cauză după propria dorință. 
  • În cazul în care evenimentul va fi anulat, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha.md 
  • În cazul în care evenimentul este reprogramat pentru o altă dată, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha.md. 

Vă rugăm să verificați informațiile de pe bilet în momentul achiziționării. Prin achiziţionarea biletului, cumpărătorul se obligă să accepte şi să respecte următoarele precizări:

  • Biletul poate fi schimbat sau returnat în următoarele situaţii: amânarea sau anularea evenimentului.
  • Neprezentarea la ora indicată pe bilet, nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea sa la o reprezentaţie ulterioară; 
Chișinău, str. Ghioceilor, 1
+37322896499
500 - 1000 Lei