Noize MC в Кишинёвe.

PreviewImage

Pe 22 aprilie,  ora 20:00, Noize MC va cânta în Chișinău în cadrul turneului său '' Totul ca la oameni'' la CIE Moldexpo.  Open Doors 19:00

Experimentați stilul muzical unic și interpretarea dinamică a Noize MC, în timp ce trupa ajunge la Chișinău pentru un concert special. Programul "Lacul Lebedelor" promite să ofere o experiență memorabilă cu hituri iconice din istoria de 20 de ani a trupei, precum și piese noi care au cucerit deja inimile fanilor.

Publicul se poate aștepta să se distreze cu amestecul caracteristic de rap sarcastic al lui Noize MC, acustica senzuală și talentul inegalabil de freestyle al lui Ivan Alekseev. Acesta este un concert pe care iubitorii de muzică nu vor dori să îl rateze.

Concertul va avea loc pe 22 aprilie la Modexpo din Chișinău. Ușile se deschid la ora 19:00, iar spectacolul va începe la ora 20:00.

Nu ratați șansa de a asista la spectacolul incredibil al lui Noize MC la Chișinău. Ia-ți biletele acum și pregătește-te să fii uimit.

Politica de achiziționare în cadrul evenimentului

În atenția clienților afisha.md:

  • Aducem la cunoștința clienților că Afisha.md activează în calitate de agent comercial al organizatorului, astfel responsabilitatea față de acest eveniment este limitată. 
  • Organizatorul acestui eveniment își rezervă dreptul de a anula, amâna sau reprograma evenimentul în cauză după propria dorință. 
  • În cazul în care evenimentul va fi anulat, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha.md 
  • În cazul în care evenimentul este reprogramat pentru o altă dată, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha.md. 

Vă rugăm să verificați informațiile de pe bilet în momentul achiziționării. Prin achiziţionarea biletului, cumpărătorul se obligă să accepte şi să respecte următoarele precizări:

  • Biletul poate fi schimbat sau returnat în următoarele situaţii: amânarea sau anularea evenimentului.
  • Neprezentarea la ora indicată pe bilet, nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea sa la o reprezentaţie ulterioară; 
  • 16+
Chișinău, str. Ghioceilor, 1
+37322896499
399 Lei