Summer Fest 2023

PreviewImage

Se apropie cel mai așteptat eveniment din fiecare vară - Summer Fest!

Ediția anului 2023 este a 6-a consecutivă și va avea loc la Grădina Botanică din Chișinău. Aceasta promite cele mai fierbinți nopți de vară pline de muzică, tone de emoții pozitive, prieteni și cele mai frumoase amintiri!

Summer Fest este simbolul perioadei festivale!
Zilele de vară rămân memorabile și marcante, atunci când nu uităm de distracții și prieteni. Summer Fest este festivalul care adună oaspeți din toate colțurile Moldovei, pentru acele momente de distracție la maxim, de evadare din rutină zilnică, mult soare și emoții pozitive! Deja a 6-a ediție la rând, ne vom relaxa și distra în parcul Gradina Botanica împreună cu prietenii și cei dragi.

Când vorbim de Summer Fest trebuie să punem toate detaliile la superlativ. CEA MAI MARE SCENĂ pe care a văzut-o Moldova, cel mai mare număr de invitați speciali în cadrul unui concert, cel mai mare număr de oaspeți și cele mai tari emoții!

Ambiția acestui eveniment este să devină un flag al verii, o reuniune anuală a fanilor de hit-uri live în petreceri open air, și o asociere turistică pozitivă cu Republica Moldova.

Fiecare ediție a festivalului Summer Fest are scopul să o depășească pe cea anterioară. Echipa organizatorilor, împreună cu toți partenerii, dezvoltă în fiecare an conceptul festivalului, luând în calcul experiența anilor trecuți și trendurile mondiale în industria evenimentelor entertainment, așa ca în final să creăm o experiență marcantă pentru fiecare participant. De aceea, din momentul creării festivalului în anul 2017 de către Bere Chișinău și Bis-Concert până la ediția a 3-a a festivalului de anul trecut, Summer Fest a crescut de la nivelul unui eveniment național la unul de talie internațională.

  • Biletul standart este preconizat doar pentru o persoană
  • Biletul familiar include 2 adl și 2 copii până la 12 ani

În atenția clienților afisha.md:

  • Aducem la cunoștința clienților că Afisha.md activează în calitate de agent comercial al organizatorului, astfel responsabilitatea față de acest eveniment este limitată. 
  • Organizatorul acestui eveniment își rezervă dreptul de a anula, amâna sau reprograma evenimentul în cauză după propria dorință. 
  • În cazul în care evenimentul va fi anulat, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha.md 
  • În cazul în care evenimentul este reprogramat pentru o altă dată, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha.md. 
Cumpără bilet
Chișinău, str. Pădurii, 18
26 August - 12:00
+37322896499
400 - 1200 Lei
Cumpără bilet
Cum cumpăr un bilet
Билет на 1 день
26 August 2023Simbata, 12:00
400 lei
0
Абонемент на 2 дня
26 August 2023Simbata, 12:00
600 lei
0
Семейный билет на 1 день
26 August 2023Simbata, 12:00
800 lei
0
Cемейный абонемент на 2 дня
26 August 2023Simbata, 12:00
1200 lei
0
0l.