Gustar Music Festival 2023

PreviewImage

Ce faci în perioada 18-20 august 2023? Corect, mergi la cel mai așteptat festival al verii – Gustar Music Festival. În inima Rezervației „Orheiul Vechi” vei avea parte de muzică bună, camping, turism și experiențe unice – disponibile doar la Gustar. 

La Gustar, pentru toți vizitatorii, sunt pregătite cu grijă o serie de activități interactive, care au drept scop animarea spiritului de aventurier, ce se ascunde în fiecare dintre noi. Vizitatorii au opțiunea să facă camping, să viziteze vechile mănăstiri rupestre de la Orheiul Vechi, să guste delicii din bucătăria moldovenească, balcanică și europeană, să deguste cele mai bune vinuri – cu siguranță cele moldovenești, și să facă un tur la vinăriile din zonă. De asemenea, vizitatorii vor putea să participe la cursuri de masterclass-uri și la diverse activități, pregătite de organizatorii și partenerii festivalului.

La Gustar, vor fi amenajate mai multe zone:

  • o zonă pentru copii și o zonă de yoga;

  • un cinematograf în aer liber, cu sprijinul CINEPLEX Moldova;

  • o parcare mare și toate facilitățile necesare.

Gustar Music Festival 2023 a pregătit un program muzical incendiar. La Festival vin câștigătorii Eurovision de anul trecut, KALUSH ORCHESTRA (Ucraina); unul dintre cei mai cunoscuți artiști din Balcani, Goran Bregović (Bosnia și Herțegovina); Bosquito (România); Elena Gheorghe (România) cu un nou spectacol inedit „Armâna Mea”; Trio Mandili (Georgia) cu un adevărat basm muzical georgian; Minelli (România), una dintre cei mai de succes artiști și compozitori din Europa de Est. De asemenea, în fața publicului vor evolua muzicieni și trupe din Republica Moldova,  printre care compozitorul și instrumentistul Valentin Boghean, precum și Tharmis & Valentin Uzun, populari pentru muzica lor cu ritmuri din Balcani, și mulți alții.

Headliner pe Dj Stage va fi DJ Shantel (Germania), cel mai cunoscut DJ din Balcani și autorul albumului Disko Partizani. De asemenea, vor concerta cei mai buni DJ din Moldova și din alte țări.

  • La Gustar ai oportunitatea să faci camping panoramic sub mii de stele.

Chiar și după încheierea programului muzical, zona camping se transformă într-o zonă de nebunie sau odihnă – alegi tu. Vizitatorii din zona camping vor avea o experiență autentică de festival, își vor face noi prieteni și se vor putea bucura de amintiri de neuitat. În zona camping vor fi amenajate locuri spațioase pentru corturi, zone de socializare, facilități sanitare – iar ca buna dispoziție să nu fie perturbată, securitatea va fi asigurată și zona va fi supravegheată constant

Posesorii de abonamente generale Acces General vor avea dreptul de a rămâne pe toată durata festivalului, având acces la terenul de festival și la camping pentru toate cele trei zile.Tot ce trebuie să faci este să suni la +373 78 85 11 55 pentru a rezerva locul pentru cort, dar grăbește-te, rezervările se fac până la 17 august.

  • Descoperă lumea vinului la Gustar

Vizitatorii Festivalului de Muzică Gustar vor avea oportunitatea să descopere lumea fascinantă a vinului moldovenesc. Gustar, împreună cu Chateau Vartely pun la dispoziția vizitatorilor tururi vinicole. Participanților le va fi asigurat transport special, care îi va duce din inima Gustarului până la Chateau Vartely. Echipa de vinificatori va asigura un tur fascinant al cramei, va prezenta procesul de prelucrare a strugurilor și va împărtăși secretele producerii vinului de cea mai înaltă calitate. Participanții la tur vor afla istoria vinurilor și, în cadrul degustărilor, vor descoperi complexitatea și subtilitatea aromelor și gusturilor ale celor mai selecte vinuri. 

La Gustar poți să ajungi cu transport organizat de Panda Tur, pentru confortul tău. Pornirea va fi de la stația „Circ”, în zilele festivalului. Tariful este de 50 de lei pentru o călătorie.

Iar dacă vrei să vii la Gustar Music Festival cu mașină proprie, te încurajăm să fii eco-friendly și să împarți mașina cu prietenii, și nu numai. 


Butuceni, ,
-
+37322896499
400 - 650 MDL