Concert Denorm, Amystic & Cosmos in Buzunar / FIC 2023

PreviewImage

În cea de a 4-a zi a Festivalului Industriilor Creative vă invităm să explorați sunetul electronic și muzica alternativă alături de 3 trupe independente care adoră experimentul și colaborarea: Cosmos în Buzunar, Denorm și AMystic.

Duminică, 4 iunie, curtea Artcor are să vibreze de emoție în ritmuri synthwave, post-punk și progressive techno. Toată lumea tânără la chip și suflet, plină de emoții și trăiri, liberă în gând și fapt este invitată la concert.

Pentru că e vară, evenimentul va avea loc afară, în curtea Artcor.

Preț:

  • Early bird - 200 de MDL
  • At the doors  - 250 de MDL (în ziua evenimentului, cash & card)

Cosmos în Buzunar

Cosmos în Buzunar este un proiect muzical independent, fondat în martie 2016. Muzica lor combină genuri precum cold wave, synth wave, synth-pop, electronica, IDM, ambient și progressive techno. Cei 3 membri ai trupei se declară pasionați de sunet și extragerea acestuia din diverse instrumente muzicale electronice. Unul dintre cele mai importante aspecte ale proiectului Cosmos in Buzunar este colaborarea artiști, atât locali, cât și internaționali.

Denorm

Denorm este o trupă din Chișinău care produce un mix de vibrații synthwave/retrowave cu o coloană vertebrală metalică. În toate melodiile persistă o atmosferă cosmică, cu o notă de nostalgie, romantism și tristețe. Majoritatea pieselor sunt foarte personale și abordează teme precum pierderea, durerea și emoțiile umane.

Trupa a fost înființată în 2018 și a devenit în scurt timp unul dintre cele mai populare proiecte muzicale non-comerciale din Republica Moldova. Succesul lor este demonstrat de o gamă geografică extinsă de concerte, de participarea la festivaluri de amploare din România, Ucraina și Republica Moldova, precum și de numeroase concerte solo.

AMystic

AMystic este un proiect creat de Gheorghe Alexei, chitară electrică și producție audio și Maxim Corotchi voce și bass. Muzica pe care o fac este indefinită încă, le place să experimenteze, și să creeze la nivel de simțuri. Muzica pe care o creează, trece prin filtrul personalității celor doi muzicieni.

La început trupa experimenta cu stilurile pop-rock și indie-rock, iar în timp au început să experimenteze cu un alt tip de conținut, mai multe efecte electronice, ce combină stiluri diferite, ce creează un sunet intuitiv și inspirațional.

  • Această activitate este realizată în cadrul Festivalului Industriilor Creative 2023, organizat de Centrul Industriilor Creative Artcor cu susținerea Fundației Moldcell și Proiectul Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie.
Chișinău, str. 31 August 1989, 137
+373 228 96 499
200 MDL