HAPPY NEW YARD!

PreviewImage

16 și 17 decembrie! HAPPY NEW YARD! Holiday YARDSALE! Moldexpo, pavilionul Nr.3!

Trei zile, pentru a reuși să aduni dispoziția magică de Anul Nou, doar în fiecare zi vom avea diferiți meșteri! Doar vă așteaptă, tot ce sufletul vă dorește – de la ciorăpei de lână, tricotați manual, până la coroane superbe de pin, de la seturi de vin fiert până la cercei noi, strălucitori... Și asta nu este tot! Nu uitați să trageți o privire la pavilionul vecin, unde se desfășoară târgul CRĂCIUNUL ACASĂ, tocmai a 16-a ediție! Din 14 până pe 17 decembrie, marile branduri moldovenești își vor prezenta aici produsele de sărbători.

15 decembrie, începutul la 14:00 – în această zi, intrare liberă. De ce? Pe 15 decembrie, la noi va fi doar târg, și aceasta este o șansă de a veni imediat după muncă și de a cumpăra rapid, toate cadourile și decorul de Anul Nou.

16 și 17 decembrie, începutul la 11:00, intrarea – 80 lei. În aceste zile, vă așteaptă pe toți, spiridușii în atelier: master class-uri gratuite toată ziua, jocuri pentru copii și maturi. 

Concursuri pentru familii, cu premiii. Un mare și gustos food court: mâncare stradală, izvar, plăcinte și ceai! Și, desigur, târgul incredibil de cadouri, bijuterii și jucării, lucru manual și designeri autohtoni, branduri locale și vintaj. Târgul de crăciun este cel mai important, cel mai stelar, cel mai lung! Și, de asemenea, muzică – dansuri, selfi-uri drăguțe!

Biletul, achiziționat sâmbătă este valabil și duminică!

Happy New YARD – târgul incredibil de cadouri, bijuterii și jucării, lucru manual și designeri autohtoni, branduri locale și vintaj. De asemenea, distracții pentru toată familia, jocuri, muzică, mâncare stradală și izvar!

Luați-vă prietenii, cei dragi, toată familia!
Și nu uitați de patrupezi, YARDSALE mereu pet friendly!

Chișinău, str. Ghioceilor, 1
+373 22 896 499
80 MDL