Нервы в Кишиневе

PreviewImage

NERVY la Chișinău pe 16 martie la Arena Chisinau!

Pe 16 martie 2024, trupă rock NERVY revine cu un mare concert în orașul Chișinău pentru a cânta melodiile îndrăgite, a uni și a crede în viitor. “Kofe “moi dryg”, “Battarei, “Glupaya”, “Samyi dorothy chelovek”, “Ne streylyai” și multe alte hituri care au inspirat generații vor suna cu o nouă energie și vor aminti că cel mai prețios lucru pe care îl avem este viața.

Din toate concertele și alte câștiguri din timpul marelui război, trupa Nervy donează constant Ucrainei, atât Forțelor Armate ale Ucrainei, cât și pentru necesități umanitare. Recent, muzicienii au lansat piesa „Vtomivsya”, care reflectă starea internă a tuturor celor cărora le pasă de soarta Ucrainei. Acum, piesa face parte integră a playlist-ului din concerte. Trupa este condusă de oameni cu gânduri similare care rezonează cu principiile umanismului, bunăvoinței și de a ajuta pe ceilalți.


Evenimentul NERVY la Chisinau este un eveniment 100% cashless! Ca parte a unui sistemconfortabil, cashless, vei plăti pentru mâncare și băuturi și alte produse, folosind cardul de plată.

Ia-ti gândul de la cash, concentrează-te pe lucrurile importante din aceste zile – distracție, muzică bună si prieteni, toate cu vibe de festival.

 • Poti ridica un card de plată de la punctele de încărcare (TOP-UP POINT) semnalizate dincadrul evenimentului. Cardul îl poți încărca folosind numerar sau card bancar. Emitereaunui card costa 20 lei si se va retine doar de la prima incarcare.

 • La baruri sau vendori nu vei putea plăti cu numerar sau card, doar cardul de plată esteacceptat.

 • Îți poți încărca cardul cu orice sumă, pentru ca vei putea retrage ce nu ai cheltuit. Poțiface refund de la TOP-UP POINT marcate dupa cum urmeaza: in intervalul 18:00 23:00.

 • Poți verifica soldul cardului la orice punct de încărcare sau la oricare vendor și nu îți face griji dacă rămâi fără credit - poți încărca din nou cu numerar sau cu un card la orice TOP- UP POINT!

 • Ai grijă de cardul de plată. Organizatorul nu îți asuma responsabilitatea pentru lucrurile pe care le pierzi in perimetrul evenimentului, inclusiv cardul de plată.

 • Cardul de plată se supune „Termenilor și condițiile generale pentru Tag-ul Payvent” carepot fi consultate în orice moment pe site-ul evenimentului.

Politica de achiziționare în cadrul Evenimentului 

REGULAMENTUL EVENIMENTULUI

Conduși de către liderul lor neschimbător Zhenya Milkovsky, Nervy nu mai este viitorul muzicii rock, ci rockul de astăzi, fiind în fruntea unei întregi generații de ascultători care nu sunt indiferenți față de soarta muzicii.

Fii printre primii care vor lua bilete la mult așteptatul concert al trupei adorate de publicul său. Start vânzări - marti, 5 decembrie.

Iubirea și susținerea simțită de către trupă de la fanii săi la evenimentul precedent la Chișinău a fost una impresionantă. Trupa a pregătit o surpriză pentru a-și mulțumi fanii săi - reducere -10% până în data de 15 decembrie la biletele dorite cu promocode-ul Nervy10!

În atenția clienților afisha.md:

 • Aducem la cunoștința clienților că Afisha.md activează în calitate de agent comercial al organizatorului, astfel responsabilitatea față de acest eveniment este limitată. 
 • Organizatorul acestui eveniment își rezervă dreptul de a anula, amâna sau reprograma evenimentul în cauză după propria dorință. 
 • În cazul în care evenimentul va fi anulat, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha.md 
 • În cazul în care evenimentul este reprogramat pentru o altă dată, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha.md. 

Vă rugăm să verificați informațiile de pe bilet în momentul achiziționării. Prin achiziţionarea biletului, cumpărătorul se obligă să accepte şi să respecte următoarele precizări:

 • Biletul poate fi schimbat sau returnat în următoarele situaţii: amânarea sau anularea evenimentului.
 • Neprezentarea la ora indicată pe bilet, nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea sa la o reprezentaţie ulterioară.


Chișinău, str. Calea Orheiului, 130
+373 228 96 499
400 - 800 MDL