Synth night with Denorm and Cosmos în Buzunar

PreviewImage
PreviewImagePreviewImage

Seară de vară perfectă pentru vibrații de sintetizator!

Acest eveniment va include imagini atmosferice și spectacole live de la Denorm și Cosmos în Buzunar.

Line-up:

Cosmos in Buzunar:
Facebook
Instagram
Soundcloud

COSMOS in BUZUNAR este un proiect muzical independent, fondat în martie 2016. Muzica pe care o creează este o combinație a mai multor genuri, cum ar fi valul rece, valul synth, synth-pop, electronica, IDM, ambient, techno progresiv.


Membrii trupei sunt pasionați de sunet și extragerea acestuia din diverse instrumente muzicale electronice. De la început și până acum, COSMOS în BUZUNAR își interpretează muzica. Unul dintre cele mai mari obiective ale grupului este colaborarea cu diferite tipuri de domenii de artă și artiști, atât la nivel local, cât și internațional.

Denorm:
Facebook
Instagram
Soundcloud

Denorm este un amestec de trupe Shoegaze, Post-Punk, Synth-Wave și Vaporwave din Chișinău. Sunet vintage realizat în epoca modernă și într-un mod futurist.

Trupa s-a format în 2018 și a devenit în curând unul dintre cele mai populare proiecte de muzică necomercială din Republica Moldova. Succesul lor este demonstrat de o gamă largă de concerte geografice, participarea la festivaluri de anvergură din România, Ucraina și Republica Moldova, precum și numeroase concerte solo.

Poster art de: Ooh Yana
Facebook
Instagram

Chișinău, str. 31 August 1989, 137
150 Lei
+37368674550 +37378403403