Sukkot Harvest Day

PreviewImage

Toamna este momentul în care sezonul recoltei este în plină desfășurare în Moldova însorită. Dar ce se întâmplă dacă tradițiile și obiceiurile moldovenești sunt combinate într-o mare sărbătoare, saturată de spiritul culturii evreiești? La Ziua Recoltei din Sukkot, nu numai că vom spune, ci vom arăta!

Sukkot sau Sărbătoarea Corturilor (colibe) este una dintre principalele sărbători evreiești, care începe pe 15 a lunii Tishrei (de obicei toamna) și durează 7 zile. Conform vechii tradiții, în zilele noastre este obișnuit să locuiți într-o colibă, să ne întâlnim cu oaspeții acolo, să organizăm sărbători cu vin și delicatese.

Anul acesta JCC KEDEM și crama Carlevana vă invită să fiți oaspeți la festivalul „Colibei” și recoltei noastre, care va avea loc conform tradițiilor moldo-evreiești!

În programul zilei:

- 11:30 - Transfer la cramă (opțional)

- 12:00 - Întâlnire oaspeți

- 13:00 - Briefing / recoltare de struguri

- 14:30 - Gustări festive (vin și plăcinte) și o sesiune interactivă cu educatoarea evreiască Rebekah Safronova despre sărbătoarea Sukkot

- 16:00 - Tur al cramei

- 17:00 - Transfer la Chișinău (opțional)


* Participarea este posibilă numai cu o achiziție preliminară a unui bilet. Biletele pot fi achiziționate până pe 24 septembrie.

Merenii Noi, str. Ștefan cel Mare, 9
+37369625777
450 Lei