Трюдик 23 февраля

PreviewImage

Va invitam la noul Tryudik de 23 februarie! Dupa sarbatori casa e plina de jucarii? Vindeti-le si cumparati altceva interesant! Si de ce sa cumparati de la magazin, daca puteti cumpara la Tryudik – mai ieftin si mai ecologic?

Tryudik (Trudelmark) - eveniment unde copiii își vând cărțile și jucăriile, pe care nu le mai folosesc. Astfel, ei contribuie la ideile consumului ecologic, rezonabil și de prelungirea ciclului de viață al lucrurilor. Și, de asemenea, au posibilitate să se simtă mici antreprenori și să adune bani pentru visul său!

Pentru cumparatori intrarea este libera. Pentru participare in calitate de vanzator aveti nevoie:

1) Să vă înregistrați aici !
2) Sa achitati taxa organizatorica:

- pana pe data de 22 februarie pe card - 40 de lei,
- sau in ziua evenimentului pe loc - 60 de lei.

Bonul de plata va rugam sa-l pastrati si sa-l prezentati in ziua evenimentului la inregistrare ca bilet.Vă recomandăm să vă înregistrați din timp! Numarul locurilor este limitat!

Regulile de participare:

- Vârsta participanților este de 4-17 ani. Cei mici vin cu părinții lor, adolescenții pot participa desinestatator.
- Daca in familie sunt mai multi copii si fiecare din ei doreste sa fie vanzator - este nevoie sa-i inregistrati si sa achitati taxa de participare pentru fiecare copil aparte.
- Puteți vinde: jucării și cărți folosite în stare bună sau noi (doar intr-un singur exemplar), accesorii, papetărie, discuri, obiecte gadget, articole confectionate de copii.
- Nu puteți vinde: produse alimentare, haine, incaltaminte, lucruri stricate sau murdarite.
- Atenție! Este interzisă furnizarea de servicii și vânzarea de produse noi în scopuri comerciale - fără acordul prealabil al organizatorilor.

Organizatori - Clubul de Familie din Chișinău. Pentru mai multe informații, sunați la numărul indicat mai jos.

Site-ul nostru www.tryudik.md.

Chișinău, str. Albișoara, 4
40 - 60 Lei
+3779561704