Pentru copii
totă perioada
Videoclipuri
Mark Stam continuă să-și surprindă fanii cu un nou videoclip

Trailer
Tom Cruise revine pe marile ecrane în trailerul "Top Gun 2"

Who is who
Actorul de 50 de ani, Michael Sheen, va deveni tată a doua oară

Who is who
15 bărbaţi celebri care au îmbătrânit frumos

Who is who
Imagini fascinante cu Robert Downey Jr. de la preselecțiile Iron Man

Академия Картинга

Academia de Karting: circulă mai mult!
Dacă sunteţi începător în karting, sunteţi în căutarea aventurilor şi doriţi să învăţaţi ceva nou, atunci Academia de Karting este special pentru Dvs. Aceasta este o experienţă interesantă, cu posibilitatea de a circula pe pista!


În Academia de Karting, situată în faţa CCA Grand Hall, puteţi profita de super preţuri fierbinţi! Fiecare a doua cursă 59 lei!*

Kartingul nu este doar plăcerea de a conduce o maşină ascultătoare şi manevrată, dar, de asemenea, un simulator care pune în mişcare aproape toate grupurile musculare, menţinându-le astfel în formă.

Dacă nu aţi încercat niciodată să conduceţi un kart, vă recomandăm să vizitaţi academia noastră cel puţin o dată, pentru a înţelege de ce kartingul devine din ce în ce mai popular în fiecare zi.

Petru toţi care sunt gata să obţină cele mai bune rezultate pe pistă, avem lecţii unde puteţi primi abilităţi de conducere, de la un instructor profesional cu privire la siguranţă. Noi vedem în karting nu numai un divertisment, dar şi o posibilitate pentru toată lumea care vor să se simtă piloţi profesionali, să probeze abilităţile lor de conducere, şi de a concura pentru cel mai bun timp pe pista.

Sarcina noastră este de a oferi vizitatorilor o mulţime de emoţii! Academia de Karting vă bucură cu o ofertă specială! Fiecare a doua cursă - doar 59 lei!*

*Promoţia este valabilă doar în zilele de lucru, la karturile solo.
*Pe traseu se pot deplasa concomitent 4 karturi.
CCA Grand Hall, "Academia de Karting"
bul. Negruzzi, 2/4
www.karting.grandhall.md

Videoclipuri
Mark Stam continuă să-și surprindă fanii cu un nou videoclip

Nici un loc selectat
0 bilete