Collateral Beauty

PreviewImage

 Colegii lui Howard vin cu un plan de a-l salva de depresie și de a angaja actori care apar în fața lui în imaginile Iubirii, Morții și Timpului. Dar cum va funcționa o astfel de terapie neobișnuită?

 Cele mai strălucitoare vedete de la Hollywood - Will Smith, Edward Norton, Kate Winslet, Keira Knightley, Helen Mirren - în drama neobișnuită a regizorului câștigător la Oscar David Frankel.

 Howard, șeful unei companii de publicitate, suferă de o depresie profundă. Fabulosul Ajun de Crăciun din New York nu face decât să-i agraveze gândurile sale deja prea sumbre despre sine și viața lui. Motivul lor constă într-o pierdere amară - cu ceva timp în urmă, fiica lui Howard a murit. Prietenii și colegii fac tot posibilul să-l susțină, dar niciun cuvânt nu mai ajută. Apoi vin cu un plan extrem de ciudat pentru a-l mângâia pe Howard și pentru a atrage actorii unui mic teatru. Trei dintre ei se încadrează în rolurile Iubirii, timpului și morții, cărora Howard îi adresează mesajele sale furioase și disperate. Acum s-au materializat înaintea lui Howard și sunt gata să răspundă la toate întrebările sale. Va funcționa această terapie?

Oferta cumpară 2 bilete, primesti 1 bilet gratuit!
Limba - ru
Locația - Valea Trandafirilor ( lângă lacul Laguna)
Restricții Covid 19 : Masca personală

Chișinău, ,
+37376095999 | +37360532554
75 - 150 Lei