РУ / RO

Nu a fost găsit nimic

Specificați solicitarea Dvs.

Filme
toată perioada
slide
August
Lu
Ma
Mi
Jo
Vi
Du
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
FeelMuzeu: Open-air cinema
filme
15 august

Serile de vară sunt lungi și domoale. Uneori nici nu mai știi cu ce să le umpli. Muzeul Național de Istorie a Moldovei vine cu o soluție! Vara asta, în fiecare sâmbătă seara te poți așeza pe iarba moale din curtea muzeului și la umbra stelelor poți viziona un film de excepție.

Radin
filme
15 august

 Comedie ușoară cu Dani Boon în rolul principal („Fii binevenit!”, „Cel mai bun prieten al meu”, „Pierdători”) al regizorului francez Fred Cavaillay, autorul filmelor fermecătoare „Three Days to Escape”, „All for Her”, „The War for the Beautyies”.

Бен-Гур
filme
15 august

O adaptare de film a operei nemuritoare „Ben-Hur: Povestea lui Hristos”, scrisă de scriitorul american Lew Wallace.

I Can Only Imagine
SOON
filme
16 august

 Povestea uneia dintre cele mai cunoscute melodii ale rock-ului creștin. Autorul său, Bart Millard, vocalistul trupei „MercyMe”, prin muzică încearcă să înțeleagă relația dificilă cu tatăl său. 

Harriet
SOON
filme
16 august

 Povestea lui Harriet Tubman, o fostă sclavă și abolitionistă, care și-a dedicat viața combaterii sclaviei. Harriet a călătorit regulat spre sud, de unde a scos sclavi și a luat parte activă la activitățile căilor ferate subterane, ducând sclavi fugari din statele de sud în nord sau în Canada.

Familia mea nebună
SOON
filme
17 august

Popularul comediant francez Dany Boone (Beaver to Prick, Love From All Diseases, Take Me By Storm) prezintă o nouă comedie de familie excentrică, You Can't Run Away From Your Family, în care a activat ca regizor, actor și scenarist.

Forever My Girl
SOON
filme
17 august

 În urmă cu opt ani, Liam Page (Alex Rowe) a atras din greșeală ochii unui producător de muzică și a devenit peste noapte cântăreață de renume mondial. 

8 cele mai bune întâlniri
SOON
filme
18 august

 Într-o zi însorită, proprietarul de succes al clinicii veterinare Nikita află că este bolnav de final. Nu bănuiește că aceasta este o eroare medicală și se gândește serios: cine va avea grijă de frumoasa sa soție, copii și afaceri? .. Și atunci gândul îi vine în minte că, din păcate, se pare că este timpul să cauți un înlocuitor.

Green Book: O prietenie pe viață
SOON
filme
18 august

 Oscar -2019 Cel mai bun film! Fostul bouncer Tony este angajat ca șofer pentru un muzician cu piele întunecată, cu maniere aristocratice Don Shirley. Ei pornesc într-un tur al statelor din sud, unde prejudecățile rasiale încă domneau în anii '60.

Vacanța președintelui
SOON
filme
19 august

 Actorul Dmitry Grachev, fiind asemănător cu președintele Federației Ruse, precum și Anna Tsukanova-Kott, Nastasya Samburskaya și Evgeny Sidikhin în comedia îndrăzneață „Vacanța președintelui”, regizată de Ilya Sherstobitov. 

Overcomer
SOON
filme
19 august

 Antrenorul de baschet John Harrison pierde toți jucătorii într-o singură zi. Din cauza închiderii singurei fabrici din oraș, familiile lor își pierd locul de muncă și pleacă. Acum, John trebuie să antreneze echipa de fond...

Dragostea nu are dimensiuni
SOON
filme
20 august

 Diana este o tânără atrăgătoare care a visat întotdeauna la un prinț frumos, în spatele căruia se putea simți ca un zid de piatră. Într-o zi a pierdut telefonul mobil, care a fost găsit de un tânăr pe nume Alexander. 

Escape from Pretoria
SOON
filme
20 august

 Doi luptători pentru libertate slujesc timp într-una dintre cele mai stricte închisori din lume - Pretoria. Împreună cu alți prizonieri planifică o evadare îndrăzneață și periculoasă. Dar elaborarea unui plan este doar primul pas. Pasul doi - implementarea planului.

Videoclipuri
Beyonce a revenit cu un nou videoclip "Already"

Who is who
Jennifer Garner și John Miller s-au despărțit

Ce se întâmplă
Seriale care i-au făcut bogați pe cei mai cunoscuți actori

Who is who
Tom Cruise primește mii de dolari pentru fiecare cuvânt din filme

Videoclipuri
Andreea Bălan îți bucură fanii cu o nouă piesă - "Nu mai doare

Ultimele dorinţe
2 august

 Magnifica comedie emoționantă a lui Rob Rainer, creatorul unor astfel de filme de cult cum ar fi „Când Harry Met Sally” și „Rumor Has It”. Principalele roluri cu strălucire au fost interpretate de maeștrii de la Hollywood - Jack Nicholson și Morgan Freeman.

 În centrul complot al imaginii se află doi pensionari cu cancer, care decid să facă în sfârșit tot ceea ce nu aveau în tinerețe. La ce fel de nebunie vor merge eroii, veți afla dacă decideți să urmăriți online „Până când am jucat în cutie”. Excentricul miliardar Edward Cole și simplul mecanic auto Carter se întâlnesc într-un pat de spital cu același diagnostic: cancer. Când medicii pronunță o sentință asupra a doi pensionari, ei decid să nu piardă o zi. Eroii fac o listă cu toate lucrurile pe care visau să le facă, dar din anumite motive nu au putut. Cu banii lui Edward și ingeniozitatea lui Carter, prietenii nu mai au nicio graniță pentru a descoperi toate plăcerile vieții. Sari cu o parașută? Uşor! Participe la cursele de mașini de epocă? Sigur! Vezi piramidele? Uşor!

Restricții Covid 19 : Masca personală

Data și timpul:
Anul:2007
Genul:Film de comedie/Dramă
Regizor:Rob Reiner
Bilete:75 Lei
Videoclipuri
Beyonce a revenit cu un nou videoclip "Already"

Who is who
Jennifer Garner și John Miller s-au despărțit

Ce se întâmplă
Seriale care i-au făcut bogați pe cei mai cunoscuți actori