РУ / RO

Nu a fost găsit nimic

Specificați solicitarea Dvs.

Filme
toată perioada
slide
August
Lu
Ma
Mi
Jo
Vi
Du
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
FeelMuzeu: Open-air cinema
filme
15 august

Serile de vară sunt lungi și domoale. Uneori nici nu mai știi cu ce să le umpli. Muzeul Național de Istorie a Moldovei vine cu o soluție! Vara asta, în fiecare sâmbătă seara te poți așeza pe iarba moale din curtea muzeului și la umbra stelelor poți viziona un film de excepție.

Radin
filme
15 august

 Comedie ușoară cu Dani Boon în rolul principal („Fii binevenit!”, „Cel mai bun prieten al meu”, „Pierdători”) al regizorului francez Fred Cavaillay, autorul filmelor fermecătoare „Three Days to Escape”, „All for Her”, „The War for the Beautyies”.

Бен-Гур
filme
15 august

O adaptare de film a operei nemuritoare „Ben-Hur: Povestea lui Hristos”, scrisă de scriitorul american Lew Wallace.

I Can Only Imagine
SOON
filme
16 august

 Povestea uneia dintre cele mai cunoscute melodii ale rock-ului creștin. Autorul său, Bart Millard, vocalistul trupei „MercyMe”, prin muzică încearcă să înțeleagă relația dificilă cu tatăl său. 

Harriet
SOON
filme
16 august

 Povestea lui Harriet Tubman, o fostă sclavă și abolitionistă, care și-a dedicat viața combaterii sclaviei. Harriet a călătorit regulat spre sud, de unde a scos sclavi și a luat parte activă la activitățile căilor ferate subterane, ducând sclavi fugari din statele de sud în nord sau în Canada.

Familia mea nebună
SOON
filme
17 august

Popularul comediant francez Dany Boone (Beaver to Prick, Love From All Diseases, Take Me By Storm) prezintă o nouă comedie de familie excentrică, You Can't Run Away From Your Family, în care a activat ca regizor, actor și scenarist.

Forever My Girl
SOON
filme
17 august

 În urmă cu opt ani, Liam Page (Alex Rowe) a atras din greșeală ochii unui producător de muzică și a devenit peste noapte cântăreață de renume mondial. 

8 cele mai bune întâlniri
SOON
filme
18 august

 Într-o zi însorită, proprietarul de succes al clinicii veterinare Nikita află că este bolnav de final. Nu bănuiește că aceasta este o eroare medicală și se gândește serios: cine va avea grijă de frumoasa sa soție, copii și afaceri? .. Și atunci gândul îi vine în minte că, din păcate, se pare că este timpul să cauți un înlocuitor.

Green Book: O prietenie pe viață
SOON
filme
18 august

 Oscar -2019 Cel mai bun film! Fostul bouncer Tony este angajat ca șofer pentru un muzician cu piele întunecată, cu maniere aristocratice Don Shirley. Ei pornesc într-un tur al statelor din sud, unde prejudecățile rasiale încă domneau în anii '60.

Vacanța președintelui
SOON
filme
19 august

 Actorul Dmitry Grachev, fiind asemănător cu președintele Federației Ruse, precum și Anna Tsukanova-Kott, Nastasya Samburskaya și Evgeny Sidikhin în comedia îndrăzneață „Vacanța președintelui”, regizată de Ilya Sherstobitov. 

Overcomer
SOON
filme
19 august

 Antrenorul de baschet John Harrison pierde toți jucătorii într-o singură zi. Din cauza închiderii singurei fabrici din oraș, familiile lor își pierd locul de muncă și pleacă. Acum, John trebuie să antreneze echipa de fond...

Dragostea nu are dimensiuni
SOON
filme
20 august

 Diana este o tânără atrăgătoare care a visat întotdeauna la un prinț frumos, în spatele căruia se putea simți ca un zid de piatră. Într-o zi a pierdut telefonul mobil, care a fost găsit de un tânăr pe nume Alexander. 

Escape from Pretoria
SOON
filme
20 august

 Doi luptători pentru libertate slujesc timp într-una dintre cele mai stricte închisori din lume - Pretoria. Împreună cu alți prizonieri planifică o evadare îndrăzneață și periculoasă. Dar elaborarea unui plan este doar primul pas. Pasul doi - implementarea planului.

Videoclipuri
Beyonce a revenit cu un nou videoclip "Already"

Who is who
Jennifer Garner și John Miller s-au despărțit

Ce se întâmplă
Seriale care i-au făcut bogați pe cei mai cunoscuți actori

Who is who
Tom Cruise primește mii de dolari pentru fiecare cuvânt din filme

Videoclipuri
Andreea Bălan îți bucură fanii cu o nouă piesă - "Nu mai doare

Queen of Katwe
26 iulie

 Regizorul Mira Nair prezintă un film dramatic despre campioana de șah din Uganda, regina Katwe, cu Lupita Niongo în rol principal. Aceasta este adevărata poveste a lui Fiona Mutesi, „regina africană a șahului”, care a trecut de la un negustor de legume analfabet la un adevărat maestru. 

 Odată, în timp ce se plimba prin Katwa, cel mai sărac sfert din Uganda, misionarul Robert Katende a întâlnit o Fiona flămândă și i-a oferit un bol cu terci pentru a fi de acord cu un joc de șah. Această întâlnire sa dovedit a fi un cadou de soarta pentru Fiona: ea nici măcar nu a putut crede că talentul ei se afla în capacitatea de a juca șah, existența pe care ea, care nu a văzut lumea din afara mahalale, ar fi putut cu greu ghicit. Din acest moment, Fiona călătorește zilnic câțiva kilometri de acasă la biserica, unde se țin cursuri. În doar un an, a reușit să învețe un joc virtuos și să-și învingă profesorul ... După ce a devenit cea mai bună din Uganda, Fiona își dă seama că trebuie să meargă mai departe. Dar va accepta lumea cea mare, o fată neagră care nici nu a urmat școala?

Oferta cumpară 2 bilete, primesti 1 bilet gratuit!
Limba - ru
Locația - Valea Trandafirilor ( lângă lacul Laguna)
Restricții Covid 19 : Masca personală

Data și timpul:
Anul:2016
Genul:Film sport / Dramă
Regizor:Mira Nair
Bilete:75 - 150 Lei
Videoclipuri
Beyonce a revenit cu un nou videoclip "Already"

Who is who
Jennifer Garner și John Miller s-au despărțit

Ce se întâmplă
Seriale care i-au făcut bogați pe cei mai cunoscuți actori