Бен-Гур

PreviewImage

O adaptare de film a operei nemuritoare „Ben-Hur: Povestea lui Hristos”, scrisă de scriitorul american Lew Wallace.

La mijlocul anilor 20 ai erei noastre, puternicul Imperiu Roman a câștigat o putere incredibilă și cu ajutorul legiunilor indestructibile și-a extins granițele, cucerind noi țări și consolidând puterea asupra vechilor.

 Filmul începe pe teritoriul Iudeii cucerite din Ierusalim, unde bogatul aristocrat Iuda Ben-Hur îl întâlnește pe fratele său adoptiv Messala, care a devenit tribune romană. Messala îi cere fratelui său să-i ofere dușmanilor Romei, ascunzându-se printre localnici, dar Ben-Hur îl refuză. Standul supărat înlocuiește pe Iuda, după care aristocratul nevinovat este capturat și exilat în sclavie în galere.

 După cinci ani de sclavie, eroul nostru primește neașteptat libertate atunci când nava pe care a navigat naufragia într-o luptă navală. Eliberat, Iuda se găsește brusc un mentor spiritual în persoana șeicul Ilderim. Dorind cu orice preț să se răzbune pe el și pe familia sa, eroul nostru aude sfaturile înțelepte ale onorabilului bătrân și decide să participe la cursele de căruțe incredibil de periculoase, unde mulți ani jumătatea fratelui său a fost campionul incontestabil...

Limba - ru
Locația - Valea Trandafirilor ( lângă lacul Laguna)
Restricții Covid 19 : Masca personală

Chișinău, ,
+37360532554 | +37376095999
75 Lei