РУ / RO

Nu a fost găsit nimic

Specificați solicitarea Dvs.

Filme
toată perioada
slide
Septembrie
Lu
Ma
Mi
Jo
Vi
Du
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
FeelMuzeu: Open-air cinema
filme
26 septembrie

Open-air cinema la Muzeul Național de Istorie a Moldovei continuă și în luna septembrie!

Grown Ups
filme
24 septembrie

 Filmul începe la sfârșitul anilor 70, când Lenny, Eric, Kurt, Markus și Robert au obținut o victorie strălucită în campionatul de baseball pentru tineri pentru prima dată în viața lor. 

Johnny English... se întoarce!
filme
24 septembrie

 "Agent Johnny English: Reboot" - continuarea unui film de acțiune, filmat în 2003. Inamicul Rowan Atkinson nu încetează niciodată să amuzeze publicul cu glume de bun gust și expresii faciale expresive.

8 cele mai bune întâlniri
SOON
filme
25 septembrie

 Într-o zi însorită, proprietarul de succes al clinicii veterinare Nikita află că este bolnav de final. Nu bănuiește că aceasta este o eroare medicală și se gândește serios: cine va avea grijă de frumoasa sa soție, copii și afaceri? .. Și atunci gândul îi vine în minte că, din păcate, se pare că este timpul să cauți un înlocuitor.

Johnny English 3.0
SOON
filme
25 septembrie

 După ce un atac cibernetic dezvăluie identitățile tuturor agenților sub acoperire din Anglia, Johnny English este rechemat din retragere pentru a-l găsi pe hackerul vinovat.

Videoclipuri
Febra disco revine, Kygo a realizat un videoclip pentru piesa Hot Stuff

Ce se întâmplă
Tom Cruise: primul actor care filmează în spaţiu

Videoclipuri
Justin Bieber a lansat piesa “Holy”, împreună cu Chance The Rapper

Ce se întâmplă
15 momente din filmele cu supereroi care nu au niciun sens

Ce se întâmplă
7 scene din filme care au fost modificate pentru diferite țări

Overcomer
19 august

 Antrenorul de baschet John Harrison pierde toți jucătorii într-o singură zi. Din cauza închiderii singurei fabrici din oraș, familiile lor își pierd locul de muncă și pleacă. Acum, John trebuie să antreneze echipa de fond...

Eroul lucrează la o școală creștină, își antrenează echipa și vrea să câștige campionatul de stat la baschet în sezonul viitor. Cu toate acestea, visele sale se destramă atunci când cea mai mare întreprindere se închide și îi concediează pe toți angajații. Oamenii încep să părăsească orașul cu copiii, numărul studenților este redus brusc, iar echipa de baschet se desparte. Bugetul școlii scade și el, așa că conducerea solicită lui Harrison să-și asume o dublă îndatorire și să antreneze echipa de fond. Ioan nici nu are în vedere alergarea unui sport, dar este de acord cu speranța. El află apoi că „echipa” este formată dintr-un singur alergător - o fată, Hannah, care are astm.

 Harrison începe să-l antreneze pe student, ajutând-o să depășească dificultățile, să creadă în ea însăși și să facă imposibilul, în ciuda tuturor problemelor. El știe că părinții Hannei au murit de mult și trăiește cu bunica ei Barbara. Dar, odată ajuns într-un spital, John îl întâlnește pe Thomas, un bătrân orb cu diabet. După ce a vorbit cu el, antrenorul își dă seama că acesta este tatăl Hannei. De ce a ascuns-o bunica? Poate Hannah să reușească să alerge?

Limba - ru
Locația - Valea Trandafirilor ( lângă lacul Laguna)
Restricții Covid 19 : Masca personală

Data și timpul:
Anul:2019
Genul:Dramă
Regizor:Alex Kendrick
Bilete:75 Lei
Videoclipuri
Febra disco revine, Kygo a realizat un videoclip pentru piesa Hot Stuff

Ce se întâmplă
Tom Cruise: primul actor care filmează în spaţiu

Videoclipuri
Justin Bieber a lansat piesa “Holy”, împreună cu Chance The Rapper