Emily’s Dream - Poveste de Craciun

PreviewImage

Bucurați-vă de magia sărbătorilor la "Emily's Dream", un spectacol muzical captivant pe 29 decembrie la ora 12:00, la Teatrul Fara Nume. 

În această poveste de Crăciun, veți fi martorii aventurii pline de emoții a lui Emily, o fetiță orfană, care primește un cadou magic în seara de Crăciun și pornește într-o călătorie extraordinară în căutarea unei familii.

Spectacolul va fi îmbogățit de prezența unor artiști excepționali precum Claunul Slava, magicianul Mihail Kovali cu un număr impresionant de levitație, gimnasta aeriană Veronica Mereuță ,gimnastele scolii “Top Aerials” ,talentații copii de la școala vocală "Talents by Rodica Rosioru". În plus, veți avea parte de momente pline de energie oferite de talentele școlii "Dallas Dance" și de numeroase acrobații spectaculoase.

Nu ratați apariția specială a celui mai așteptat personaj al sărbătorilor - Moș Crăciun! "Emily's Dream" promite să aducă bucurie și emoție în inimile publicului de toate vârstele. Un eveniment pe care nu vreți să-l ratați în acest sezon festiv!

Atenție!!!

  • Pentru copiii cu vârsta pana la 3 ani au acces gratuit fiind însoțiți de un adult sunt ținuți în brațe și supervizați pe parcursul evenimentului de către adultul însoțitor. 


Chișinău, str. Sfatul Țării, 18
060329872
250 - 700 MDL