Glodiator Mud Race

PreviewImage

Pe data de 2 iulie, pe traseul moto „Schinoasa” din Chișinău, va avea loc cea de-a 3-a ediție a cursei de alergare, cu obstacole în noroi „Glodiator Mud Race 2023”.

Glodiator Mud Race revine! Un traseu inedit, obstacole neașteptate, adrenalină, curaj, distracție și … mult noroi! Cea mai tare cursă cu obstacole din țară își invită din nou ”glodiatorii” la luptă!

Participanții pot alege una dintre distanțele de 3 și 6 km, iar de-a lungul traseului vor avea parte de noroi, șanțuri, sârmă ghimpată și alte obstacole - surpriză.

Participanții la cursa de alergare în noroi vor concura atât individual, cât și în echipe formate din patru persoane, singura condiție pentru echipe este aceea de avea cel puțin o persoană de sex opus. De exemplu: 3 băieți și o fată sau invers, 3 fete și 1 băiat.

De asemenea, în cadrul evenimentului se va desfășura și o cursă cu obstacole dedicată copiilor cu vârsta cuprinsă într 8 și 14 ani.

Alergătorii la cursă vor primi medalii, iar cei care se vor clasa pe primele locuri se vor întoarce acasă cu mai multe cadouri de la partenerii evenimentului.

Chișinău, str. Schinoasa,