Atelier „Fotografia de-altădată” / FIC 2023

PreviewImage

Workshop de fotografie la trecut pe data de 4 iunie la Artcor!

Evadează din Instagram, uită de Photoshop, filtre, preseturi…și hai să vezi cum se făceau pozele în sec. XIX.

Fotograful Octavian Bâlea vine cu o idee trăsnet la Festivalul Industriilor Creative - te va antrena în realizarea fotografiei pe format mare (mai mare decât filmul lat, de 60mm). Aduce cu el: 3 camere pe format 100/125mm, 2 pe 127/178mm și două pe format 203/250mm, peliculă, tăvi, chimicale pentru developare și lumină roșie - tot de ce e nevoie pentru ca tu să trăiești o experiență fotografică cum doar în filme ai văzut.

Nu e nevoie să fii profi în mânuirea aparatului foto pentru a participa la workshop, e suficient să fii entuziast și curios.

Octavian Bâlea a publicat mai multe cărți de fotografie în Cehia, Finlanda și România. Și-a prezentat lucrările la expoziții de fotografie, pictură și performing arts în Germania, Cehia, Polonia, Norvegia, Islanda, România și Moldova.

Pe 4 iunie va fi la Artcor și te va molipsi de frumos în cadrul workshop-ului de fotografie.

Participarea este gratuită!
Înregistrează-te aici: aici

Această activitate este realizată în cadrul Festivalului Industriilor Creative 2023, organizat de Centrul Industriilor Creative Artcor, cu susținerea Fundației Moldcell și Proiectul Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie.

Chișinău, str. 31 August 1989, 137
Free