Jah Khalib

PreviewImage

Clipurile lui adună milioane de vizualizări, iar concertele – sute de fani gata să cânte alături de el fiecare piesă! Acum, după un an, Jah Khalib revine la Chișinău pentru a retrăi din nou cele mai tari emoții alături de publicul, care mereu e gata de o nouă experiență.

Pe 22 martie, ora 19:00, la Moldexpo Pavilion 2, te așteaptă o porție de extrim și o doză de energie adusă de rapper-ul și beatmaker-ul din Kazahstan, Jah Khalib! Acesta ți-a pregătit un program solo, care include hiturile cunoscrute dar și melodiile noi. Întreagul show va fi completat de DJ noștri locali, deci v-am pregătit o adevărată nebunie.

Bakhtiyar Mamedov, sau cum îl cunosc toți - Jah Khalib, a fost fascinat de rap încă din copilărie, chiar dacă la școala de muzică a studiat în clasa de saxofon. Datorită rețelelor de socializare, rapperul a devenit rapid popular. În 2015 a lansat EP KHALIBanija Dushi, apoi „Джазовый Грув” și „Все, что мы любим”, iar anul trecut, artistul și-a bucurat fanii cu un nou album numit E.G.O. 

Milioane de vizualizări, mii de inimi ce bat în unison la show-urile lui, săli și stadioane pline cu sute de fani și toate datorită muzicii sale. Hiturile „Твои сонные глаза”, „Sunshine Lady”, „Медина”, „Ты для меня”, „Все, что мы любим”, „Сжигая дотла”, „Давай улетим далеко” și „Лейла”, care a adunat aproape 102 milioane de vizualizări pe Youtube, sunt pline de lirism și sensibilitate, iar aspectul brutal, carisma puternică și vocea bine conturată ajută la crearea imaginii unui artist de succes. 

Jah Khalib de fiecare dată transmite publicului o parte din el, trecând prin stratul de emoții, recreând intonația expresivă, care reflectă extravaganța sentimentelor ce-l copleșesc pentru a crea un show pe cinste, deci tu trebuie să fii prezent!

Chișinău, str. Ghioceilor, 1
300 Lei