Volvo Ultra Race 2019

PreviewImage

Prinde posibilitatea unică de a alerga prin cea mai frumoasă și veche zonă a Codrilor Moldovei, stăpânită de cerbi și alte vețuitoare ale pădurilor de aici. Participă la Primul Ultra Trail din Republica Moldova – Volvo Ultra Race!

Alege distanța care ți se potrivește din meniul care include trasee de circa 10 km, 40 km sau 60 km, ”desenate” cu grijă, ca să treacă prin preajma lacurilor cu apă azurie și insulițe numai bune pentru meditare, pe la umbra stejarilor seculari, salcâmi tari ca picioarele ultramaratoniștilor adevărați și pe podgoriile de pe domeniiile Vinaria Poiana. 

Înregistrează-te până în data de 1 iunie și beneficiază de unul din cele 400 de cadouri extrem de utile fiecărui alergător!

Această competiție este oferită alergătorilor din Republica Moldova și de peste hotare de către partenerii generali ai competiției – Volvo Cars Moldova,  www.suedzucker.md și Medpark International Hospital. 

Premiile vor fi asigurate de Medpark International Hospital, 21K Sports și Relaxa Aromatherapy, iar confortul alergătorilor pe traseu va fi garantat de Gourmet - Supermarket de Bon Ton, Franzeluța și Red Bull.

Fiecare concurent, indiferent de distanța selectată, participă automat la o tombolă cu premii mari, oferite de Garmin Moldova, 21K Sports și Relaxa Aromatherapy, iar în finalul competiției, Vinaria Poiana va asigura o degustare a vinurilor spumante și clasice, produse în această zonă!

Ulmu, ,
+37368641800