РУ / RO

Nu a fost găsit nimic

Specificați solicitarea Dvs.

Diverse
toată perioada
slide
Iunie
Lu
Ma
Mi
Jo
Vi
Du
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Evenimente
Cannes 2020: lista filmelor din competiația acestui an

Ce se întâmplă
Tom Cruise vrea să construiască un "sat" pentru a relua filmările

Who is who
10 cupluri de pe ecrane de care ne-am îndrăgostit: Cum arată acum

Ce se întâmplă
Cum arată mașina noului Batman

Videoclipuri
Lenny Kravitz a lansat un videoclip la piesa "Raise Vibration"

Green Drinks | Environmental pollution
24 octombrie

Poluarea mediului înconjurător este una dintre cele mai grave probleme cu care se confruntă umanitatea și alte forme de viață de pe planeta noastră.

Aproximativ 90% dintre locuitorii orașelor din Europa sunt expuși la poluanți ai aerului la concentrații mai mari decât nivelul calității aerului considerat dăunător sănătății. De exemplu, particulele fine (PM2.5) din aer au fost estimate că reducă speranța de viață în UE cu mai mult de opt luni (sursa: EEA, 2019).

Doar 40% din sursele de apă de la suprafață examinate de Agenția Europeană de Mediu (SEE) se află într-o stare ecologică bună. Restul 60% din râurile, lacurile și estuarele europene nu îndeplinesc standardele ecologice minime pentru degradarea și poluarea habitatului (sursa: The Guardian, 2018).

Pe 24 octombrie discutăm despre situația mediului din Republica Moldova, și anume  calitatea apei din robinete, râuri și lacuri și cea a aerului ce îl respirăm. În același timp, dezbatem cum activismul ecologic poate să contribuie la soluționarea problemelor cu care ne confruntăm și la îmbunătățirea calității mediului.

După o pauză revenim la întâlnirile noastre obișnuite pentru a discuta și dezbate tematica poluării mediului și activismul de mediu.

Înregistrare obligatorie 

Green Drinks - comunitatea internatională ecologică/verde, activă în 508 de orașe din întreaga lume. Rețeaua reunește oameni diferiți și creează o platformă de comunicare între reprezentanții afacerilor, diverse organizații și comunități, precum și toți cei care nu sunt indiferenți față de soarta planetei noastre.

Acest eveniment este organizat în cadrul programului GreenTech Rangers, finanțat de Guvernul Suediei.

Evenimente
Cannes 2020: lista filmelor din competiația acestui an

Ce se întâmplă
Tom Cruise vrea să construiască un "sat" pentru a relua filmările

Who is who
10 cupluri de pe ecrane de care ne-am îndrăgostit: Cum arată acum