РУ / RO

Nu a fost găsit nimic

Specificați solicitarea Dvs.

Diverse
totă perioada
slide
Noiembrie
Lu
Ma
Mi
Jo
Vi
Du
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
Premiere
Filmul „Joker“ a atins noi recorduri pe plan mondial

Divertisment
14 filme pe care să le vezi atunci când vrei să ai o zi relaxantă

Videoclipuri
Taylor Swift a lansat prima piesă de pe coloana sonoră a filmului ”Cats”

Ce se întâmplă
Motivul pentru care filmul "The Dark Knight" nu a avut o continuare

Who is who
Cum ar arăta acum 12 vedete dacă ar mai fi în viață

Green Drinks | Environmental pollution
24 octombrie

Poluarea mediului înconjurător este una dintre cele mai grave probleme cu care se confruntă umanitatea și alte forme de viață de pe planeta noastră.

Aproximativ 90% dintre locuitorii orașelor din Europa sunt expuși la poluanți ai aerului la concentrații mai mari decât nivelul calității aerului considerat dăunător sănătății. De exemplu, particulele fine (PM2.5) din aer au fost estimate că reducă speranța de viață în UE cu mai mult de opt luni (sursa: EEA, 2019).

Doar 40% din sursele de apă de la suprafață examinate de Agenția Europeană de Mediu (SEE) se află într-o stare ecologică bună. Restul 60% din râurile, lacurile și estuarele europene nu îndeplinesc standardele ecologice minime pentru degradarea și poluarea habitatului (sursa: The Guardian, 2018).

Pe 24 octombrie discutăm despre situația mediului din Republica Moldova, și anume  calitatea apei din robinete, râuri și lacuri și cea a aerului ce îl respirăm. În același timp, dezbatem cum activismul ecologic poate să contribuie la soluționarea problemelor cu care ne confruntăm și la îmbunătățirea calității mediului.

După o pauză revenim la întâlnirile noastre obișnuite pentru a discuta și dezbate tematica poluării mediului și activismul de mediu.

Înregistrare obligatorie 

Green Drinks - comunitatea internatională ecologică/verde, activă în 508 de orașe din întreaga lume. Rețeaua reunește oameni diferiți și creează o platformă de comunicare între reprezentanții afacerilor, diverse organizații și comunități, precum și toți cei care nu sunt indiferenți față de soarta planetei noastre.

Acest eveniment este organizat în cadrul programului GreenTech Rangers, finanțat de Guvernul Suediei.

Premiere
Filmul „Joker“ a atins noi recorduri pe plan mondial

Divertisment
14 filme pe care să le vezi atunci când vrei să ai o zi relaxantă

Videoclipuri
Taylor Swift a lansat prima piesă de pe coloana sonoră a filmului ”Cats”