РУ / RO

Nu a fost găsit nimic

Specificați solicitarea Dvs.

Diverse
toată perioada
slide
Martie
Lu
Ma
Mi
Jo
Vi
Du
24
25
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
Premiere
Netflix: nouă filme şi seriale de văzut în aprilie 2020

Videoclipuri
Justin Bieber a lansat o nouă piesă "Confirmation"

Who is who
24 de vedete care seamănă leit, dar nu sunt rude

Who is who
Cum își petrec timpul celebritățile din Moldova în carantină?

Videoclipuri
Dua Lipa are single nou: ”Break My Heart”

Lirica de dragoste în muzica rusească
23 februarie

Muzica nu cunoaște frontiere sau culoare politică. Încă din cele mai vechi timpuri, muzica a știut să adune împreună generații, să ne facă mai buni și să ne invite la meditație. Dat fiind faptul că Republica Moldova tinde să devină o țară dezvoltată, credem că muzica clasică reprezintă puntea de legătură spre valorile culturale comune internaționale. Astfel, a luat naștere proiectul „Cultură prin muzică”, cu genericul „Muzica popoarelor lumii – Uniți prin muzica clasică”.

Patrimoniul cultural internațional este de neconceput fără operele compozitorilor ruși. Rusia, o țară măreață, cu un popor talentat și cu o moștenire culturală autentică, s-a numărat întotdeauna printre promotorii progresului și artei universale. Școala rusă de formare a compozitorilor s-a făcut cunoscută datorită compozitorilor, care au știut să îmbine spiritul popular rusesc cu tradiția și cultura internațională. Întrucât avem un trecut comun, care a reușit să ne facă să împărtășim o multitudine de valori culturale, dorim să renaștem muzica celor care au scris istorie.

Muzica este singura care nu poate să mintă. Știe doar să rupă hotare și să ne unească sufletele. Astfel, de-a lungul anilor, spațiul rusesc a deschis larg brațele pentru maestrul  Eugen Doga, care s-a bucurat de o mulțime de premii din partea poporului rus. La rândul său, marele compozitor Eugen Doga dorește să dedice o seară de suflet de neuitat în compania compozitorilor ruși, care au revoluționat cultura internațională. Pe data de 23 februarie 2020, în incinta Salonului „Eugen Doga Music Cafe”, soliștii Serghei Pilipetchi, Anastasia Ghimbovskaia, dar și studenții AMTAP vor încânta publicul cu cele mai frumoase creații ale lui Piotr Ilici Ceaikovski, Serghei Rahmaninov sau Alexandr Glazunov.

Surprizele nu se opresc aici! Întrucât de pe 24 februarie până pe 1 martie, începe Sărbătoarea Maslenița, care marchează sfârșitul iernii, iscusiții bucătari de la Restaurantul „Vatra Neamului” vor prepara pentru oaspeți cele mai gustoase clătite, specifice acestor zile tradiționale rusești. Bucatele și băutura selectă vor fi din plin, astfel încât cei prezenți vor pretrece o seară de excepție în compania muzicii celor mai renumiți compozitori ai poporului rus. 

Data și timpul:
Contacte:+37322226839
Bilete:600 lei
Premiere
Netflix: nouă filme şi seriale de văzut în aprilie 2020

Videoclipuri
Justin Bieber a lansat o nouă piesă "Confirmation"

Who is who
24 de vedete care seamănă leit, dar nu sunt rude