Oameni cu Misiune - ediția lV

PreviewImage

Deja au devenit o tradiție întâlnirile lunare "Оameni cu Misiune". De data aceasta, avem ca speakeri oameni activi, care sunt în continuă dezvoltare, călătoresc mult, aleargă, fac yachting, yoga și ne vor inspira prin experiențele lor. 

Iulian Bercu - jurnalist, alergător. Va vorbi despre misiunea “Run Moldova” și despre ultima sa călătorie în Nepal. În cadrul acestei călătorii, a făcut peste 313 km, cu o diferență pozitivă de nivel de 18 000 metri. 

Yurii Kirt - fondatorul companiei Check in Sea. Va povesti despre cum a apărut pasiunea pentru yachting acum 6 ani. În acest an a primitit dreptul de căpitan. Împreună cu partenerii din Ucraina, organizează călătorii în toată lumea. Anul acesta a fost în Norvegia, Insulele Caraibe, Grecia, Peru și a locuit o lună în junglă. Despre experiențele în funcția de căpitan, organizarea călătoriilor în jurul lumii și viața în junglă, vom afla la eveniment.

Igor Babilev și Olga Arapova - instructori de yoga. Ne vor povesti despre cum au descoperit yoga acum 20 de ani, beneficiile exercițiilor de yoga și conectarea cu propriul corp.

Yoga este o metodă ce face ca  starea  de bine să fie starea noastră naturală. Ea schimbă starea mentală, atitudinea, comportamentul. 

Yoga - ne reconectează cu corpul nostru și ne învață cum să-l facem aliat pentru o stare de sănătate fizică și psihică excelentă. Pozițiile din yoga sunt menite să întărească, detoxifice și să regenereze corpul. Tehnicile de respirație oxigeneaza celulele, liniștesc mintea și conduc atenția spre interior. 

18 decembrie,
Orele 18:30 - 20:30
Preț participare - 50-100 lei, la dorință, care vor fi utilizați în scop caritabil. 

Formular de înregistrare.

Vă așteptăm cu drag!

Chișinău, str. Alexandru cel Bun, 91a
+37368717073