Puzzle day 2020

PreviewImage

Sîmbătă, 21 martie, la Chișinău va avea loc cea de-a șaptea ediție a campionatului de asamblare la viteză a puzzle-urilor „Puzzle Day”. La acest eveniment sunt invitați toți amatorii de puzzle-uri, care doresc să-și pună logica, atenția și viteza la încercare.

Dacă doriți să participați la campionat, adunați o echipă de 2-4 persoane, înregistrați-vă și selectați categoria în care doriți să concurați: amatori sau profesioniști. Pentru ambele categorii se aplică aceleași reguli, singura diferență fiind aceea că amatorii și profesioniștii vor avea puzzle-uri de dificultate diferită.

În ziua „X", participanții vor avea la dispoziție 2 ore și un puzzle de 500 de piese. Câștigă echipa care a  asamblat imaginea cel mai rapid. În cadrul campionatului vor fi desemnate câte o echipă de câștigători din ambele categorii, de aceea, toate echipele au șanse egale să obțină titlul de cei mai rapizi asamblatori de puzzle din Moldova.

„Puzzle Day” este o competiție de echipă, la care poate participa oricine - de la copii (începând cu vârsta de 7 ani), până la bunici. Pentru cei mici va fi amenajată o zonă specială de joacă.

Costul participării unei echipe (maximum 4 persoane): până pe 6 martie - 300 lei, începând cu data de 7 martie - 400 lei.

Organizatorii campionatului: cel mai popular forum pentru femei mama.md și panoul de anunțuri gratuite - 999.md.

P.S. Avem și un bonus plăcut pentru toți participanții! Puzzle-ul rămâne la voi, indiferent dacă echipa voastră a câștigat sau nu!

Chișinău, str. Studenților, 9/11
+37379996985
300 - 400 Lei