Stagiarul

PreviewImage

Odată, într-o companie tânără, dar deja de mare succes, care vinde îmbrăcăminte pentru femei pe internet, un candidat destul de neobișnuit vine să-și ia un loc de muncă. Se pare că este un bărbat în vârstă de 70 de ani, Ben Whitaker.

 Bunicul, după moartea soției sale s-a retras și experimentează o golire interioară deprimantă care nu a putut fi umplută nici prin călătorii în întreaga lume, fie citind cărți interesante și urmărind filme preferate.
 Urmărind tot ceea ce poate face un vârstnic respectat, după ce și-a asigurat o bătrânețe confortabilă, Ben înțelege că nu-i place să-și petreacă restul zilelor în acest fel. Prin urmare, dorind să fie cel puțin util pentru cineva, temându-se să fie uitat în pereții propriei case, bătrânul nostru amuzant era în sala de așteptare a lui Jules Austin, CEO și fondator al companiei. Cine s-ar fi gândit că, după ceva timp, acest stagiar energic, amabil și receptiv se va alătura atât de armonios în echipa tânără, încât va deveni sufletul companiei. Experiența de viață bogată și o bogăție de cunoștințe uriașe îl ajută pe Ben să devină nu numai un sprijin de încredere pentru afaceri, ci și un prieten adevărat pentru o fată în care, la sfârșitul anilor, și-a găsit încă inspirația...

Chișinău, ,
+37376095999 | +37360532554
75 Lei