Spring by Giegling x Sod x Solar

PreviewImage

Natura se renaște. Ziua devine mai lungă. Este acea perioadă când ușor ne trezim din somnul iernatic și începem să dansăm cu primele raze de Soare care ne mângâie fețele degerate. Odată cu venirea primăverii, Universul a decis să conecteze mai multe elemente unice într-un singur loc. 

Aceste elemente s-au aliniat în așa fel, încat am reușit să pregătim o sărbătoare minunată pentru toate sufletele care iese din hibernare. 

Surpriza cea mai placută sunt prietenii noștri din Berlin, rezidenții renumitului label Giegling, care vor participa în această colaborare în premieră. De atmosfera caldă și primitoare a sărbătorii se vor ocupa OLAN DEEP și SOLAR Events, echipele care au reușit de-a lungul anilor să marcheze istoria în scena locală underground din Rebublica Moldova. 

Locația evenimentului va avea 2 spații separate: sala principală, decorată cu proiecții video 3D și un sistem de sonorizare calitativ pentru a ridica energiile în cosmos. A doua sală, Chill Stage, va fi supravegheată de muzică chill și ambient pentru meditații profunde și călătorii în Universul lăuntric.

Line up:
- Konstantin [Giegling /DE]
- DJ Dustin [Giegling /DE]
- Dubfound [Nurum/Swoon]
- OLAN DEEP
- Ygor [SOLAR Events]
- E-Roman [SOLAR Events /visuals]

Chill Stage:
- Dopustim
- S.Bluyer & Ratix
- Neformal [live]
- Kubok Nai
- Vishnoo

- 18+
- Don't Drink And Drive! Te rugăm lasă mașina acasă dacă urmează să consumi alcool!
- НЕ садитесь за руль если собираетесь употреблять алкоголь!

Chișinău, str. Mihai Eminescu, 55
100 Lei