The 2nd FOSFOR Pre-Party

PreviewImage

The 2nd FOSFOR Pre-Party: bătălia finală a DJ-ilor.

Festivalul de muzică electronică „FOSFOR” se apropie, ceea ce înseamnă că este timpul să-i alegem pe cei, care vor face parte din Lineup-ul acestui legendar eveniment muzical din Moldova. 

Pe 14 iunie va avea loc cea de-a doua petrecere „FOSFOR Pre-Party”, unde se va desfășura lupta decisivă între cei trei finaliști ai concursului de DJ-i: WICKED PHASE, QIREAL, ANDREW JOUS.

Finalul va fi foarte încins, de aceea, schimbăm locația și ne pregătim să absorbim energia puternică a FOSFORULUI în aer liber – „The 2nd FOSFOR Pre-Party” va avea loc pe acoperișul clubului „Salsa House”.

Nu ezita, participanții noștri vor veni la cea de-a doua petrecere „FOSFOR Pre-Party” cu ceva special și un car de adrenalină. Fiecare dintre DJ-i va avea la dispoziție exact o oră și o șansă de a-și demonstra abilitățile. Și anume de tine depinde, cine dintre ei va ocupa consola de DJ în ziua festivalului! Alege-l pe cel mai bun dintre cei mai buni!

Finala concursului de DJ-i „FOSFOR” se va încheia cu evoluarea headliner-ului serii - Kovalenco Gennadi. 

Dacă ești pregătit pentru o seară de ritmuri vioaie și seturi nebune, atunci, avem o propunere interesantă pentru tine.

Poți cumpăra chiar acum un bilet la cea de-a doua petrecere „FOSFOR Pre-Party” cu doar 100 de lei sau la cea de-a doua petrecere „FOSFOR Pre-Party” și „FOSFOR” cu 300 de lei! 

Biletele pot fi achiziționate online, pe site-urile afisha.md și mticket.md.

Nu rata cea mai incendiară bătălie muzicală din această vară. Află primul cine va face parte din Lineup-ul celui de-al cincilea festival de muzică electronică „FOSFOR”!

Te așteptăm pe 14 iunie la clubul „Salsa House”, la adresa: str. Alexandru cel Bun, 83. Evenimentul va începe la ora 20:00.

Chișinău, str. Alexandru cel Bun, 83
+37378203999
100 - 300 Lei