Neața, treci înapoi în pat

PreviewImage
PreviewImagePreviewImagePreviewImagePreviewImagePreviewImagePreviewImage

„Neatza, treci înapoi în pat”, după textul autorului englez Peter Quilter, este o comedie despre mame posesive, copii răsfățați, dar și despre cum e să trăiești în cuplu după principiile și regulile altora.

Barbara, mama posesivă, în interpretarea actriței Ludmila Gheorghiță, întruchipează prototipul mamei posesive, care, din mare dragoste pentru fiica ei, își asumă prea multe obligații legate de viața tânărului cuplu. Fiind mereu prezentă în viața fiicei sale, Kelly, aceasta nu ezită să-și bage nasul chiar și în intimitatea cuplului, privându-i de dreptul de a lua singuri decizii care țin doar de ei doi. Mai mult decât atât, nebunia ei ajunge până la faptul că doar ea este stăpână pe cheia de la dormitorul lor, pe care decide să le-o facă cadou doar în ziua nunții lor.

Această comedie modernă, de Nicolae Poghirc, plină de haz și savoare, aduce în scenă nu doar realitatea vieții de cuplu, cu dragoste, dar ne „spune”, o dată în plus, că toți în această lume suntem creați după legile Univesului, care „lucrează” să ne facă pe fiecare cât mai diferit de celălalt.

Durata spectacolului 1h 45 min

Accesul în sală de la 14 ani  

Chișinău, str. Mihai Eminescu, 55
40 - 100 Lei
+37322202890 | +37369416078