Vrăjitorul orașului de Smarald

PreviewImage

Petrece weekend-ul alături de copii tăi la un spectacol minunat ,, Vrăjitorul orașului de Smarald’’ la Teatrul dramatic Cehov din Chișinău. Spectacolul este un prototip al cărții scriitorului american L. Frank Baum - Vrăjitorul din Oz și redă o poveste plină de farmec și fantezie.

Povestea începe cu o descriere a vieții unei simple familii de agricultori Smith, care trăiește în stepa Kansas. Sunt tatăl Ioan, mama Anna și fiica lor Ellie. De asemenea, au un câine de companie Tototka. În locul casei obișnuite de lemn sau caramida, Smithii nu au decât o camionetă veche scoasă din roți. Într-o zi începe o furtună, care ridică o camionetă ușoară și o duce (împreună cu Elli și Totojka în ea) cu expansiuni necunoscute.

Furtuna a adus-o pe Ellie și câinele său credincios într-o Țară Magică necunoscută, în care toate ființele vii vorbeau și domneau în vara veșnică. Sa dovedit că furtuna  a fost cauzată de magicianul nebun Gingema, care a decis să distrugă toți oamenii în acest fel. Dar o zână bună pe nume Willina a aflat despre planurile ei și a decis să schimbe cursul evenimentelor.

Spectacolul ,,Vrăjitorul orașului de Smarald’’ va oferi copiilor o atmosferă fermecătoare!

Chișinău, str. Vlaicu Pârcălab, 75
80 - 90 Lei
+37376095999 | +37322769855