Antrenamente de Golf cu instructor

PreviewImage

Golfmd oferă lecții particulare pentru toți admiratorii și fanii sportului - Golf

Golful - este un joc sportiv în care competitorii, folosind mai multe tipuri de crose, lovesc mingile și încearcă să le introducă, pe rând, în găurile unui teren de golf, din cât mai puține lovituri.


Acest sport se poate practica de la vârstele cele mai mici până la cele mai înaintate. O rundă standard de golf implică parcurgerea pe jos a unei distanțe de circa 10–15 km, uneori mai mult.

Regulamentul acestui sport nu impune un teren de joc standardizat. Dimpotrivă, jocul se desfășoară pe trasee de golf, fiecare având o formă particulară, conform reliefului pe care este construit.

Un detaliu comun este faptul că aceste trasee au în general 9 sau 18 găuri. La nivel internațional și de concurs doar terenurile cu 18 trasee/cupe (golf courses în limba engleză) sunt luate în considerare.

Cum se joacă?
Fiecare rundă presupune jucarea unui număr de găuri într-o anumită ordine pe un teren de golf (golf course). În mod tradițional sunt 18 găuri, iar pe un teren de golf de 9 găuri ele pot fi parcurse de două ori.

Oricum, la nivel de concursuri naționale și internaționale, doar golf courses cu 18 terenuri (găuri) sunt luate în considerare.

Echipament:
Pentru lovirea mingii se folosesc crosele de golf (clubs). Crosele sunt formate din tijă (shaft) - în trecut din lemn, iar azi din metal sau fibra de carbon -, mâner (grip) la un capăt și cap (head) la celălalt capăt.

Crosele sunt mai "lungi" sau mai "scurte" în funcție de distanța la care se dorește a trimite mingea. Un "driver" este crosa cea mai "lungă" și cu capul cel mai mare. Urmează crosele tip wood, ceva mai "scurte" însă având de asemenea un cap voluminos și folosite pentru lovituri de distanță mare.

Următoarele ca distanță sunt crosele tip iron, care sunt destul de numeroase, și folosite pentru diferite tipuri de lovituri.

Chetrosu, ,
-
+37322896499
800 - 17900