Nocturne Night Run la Château Purcari

PreviewImage

Nocturne Night Run la Château Purcari, va avea loc pe 24 iunie, ora 20:00 - o alergare de noapte, pe distanțe de 10 și 20 km, cu multă distracție, vin și bucate preparate sub cerul liber.

Aici se va da startul unei curse de seară, prin podgoriile Château Purcari și prin una din cele mai pitorești zone ale Nistrului.


❗️Important : Distribuirea kiturilor pentru Nocturne Night Run la Château Purcari va avea loc la Purcari Wine Bar de la ZityMall (str. Calea Ieșilor 8, et.3, Zona food court).

  • Avem două zile dedicate exclusiv distribuirii kiturilor, pentru ca fiecare participant să poată ajunge în timp util: 𝐣𝐨𝐢, 𝟐𝟐 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞, suntem pregătiți să vă întâmpinăm între orele 17:00 și 20:00. Dacă nu puteți ajunge joi, nu vă faceți griji, deoarece 𝐯𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢, 𝟐𝟑 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞, vom fi acolo pentru voi în intervalul orar 16:00 - 20:00. Nu uitați să veniți cu buletinul sau cu o copie a acestuia pentru a vă identifica.
  • Este extrem de important ca toți participanții la 𝐍𝐨𝐜𝐭𝐮𝐫𝐧𝐞 𝐍𝐢𝐠𝐡𝐭 𝐑𝐮𝐧 să-și ridice kiturile în acest interval de timp.

❗️Important - Transport organizat

  • Dacă ați achiziționat un bilet de transport tur-retur, aveți încredere că veți avea parte de o experiență comodă și sigură.
  • Detalii despre transport: Plecarea: METRO 2, Bulevardul Dacia 61
  • Ora de plecare: 16:15
  • Ora de întoarcere: 24:00

Nu ratați ocazia de a vă asigura că aveți tot ce aveți nevoie pentru a face din această competiție o experiență de neuitat. Ne vedem la Nocturne Night Run de la Château Purcari!


Participanții vor avea de ales între traseul de 10 și 20 km, amenajat cu puncte de alimentare și hidratare la fiecare 5 km. Alergătorii vor trăi magia creării vinurilor Nocturne. Strugurii pentru aceste vinuri se culeg noaptea, manual, la lumina lanternelor, pentru a păstra intacte bogăția aromelor și intensitatea tipică a fiecărui soi.

Oaspeții sunt așteptați la Château Purcari începând cu ora 18:00, iar startul comun va fi declarat la 20:00.

Pentru propria securitate, fiecare participant va fi admis la start doar dacă deține o
sursă sigură de lumină (frontală, lanternă clasică sau telefon) și daca este într-o formă fizică care îi permite să participe la această competiție. La finiș alergătorii vor fi întâmpinați cu medalii și un pahar de vin Nocturne de Purcari. Seara va continua cu muzică, bucate gătite sub cerul liber și alte surprize din partea gazdei. Pentru distracție la maxim, participanții pot beneficia de transport organizat, care
poate fi achitat separat.

Prețul tur-retur pentru o persoană este de 150 lei. Locul și ora pornirii vor fi anunțate ulterior.

Copiii de până la 12 ani au acces gratuit la eveniment, cu achitarea transportului, iar cei până la doi ani nu achită transportul. În kitul alergătorului vor fi incluse un tricou, o medalie și mici surprise din partea organizatorilor. Toți participanții la eveniment vor avea acces la bucatele gătite în zona picnicului și la degustarea vinurilor Nocturne de Purcari.

Pe 24 Iunie cu toții vom petrece soarele și vom ajunge la finiș în lumina apusului.
Vă așteptăm la Nocturne Night Run!

Purcari, ,
SOLD OUT!