VeloHora 2024

PreviewImage

Înscrierile sunt deschise! Alăturați-vă unei curse pe bicicletă de neuitat, VELO HORA! Pe 28 aprilie 2024, în Chișinău, vă invităm la evenimentul mult așteptat - o plimbare pe bicicletă GRATUITĂ - VELO HORA.

Sunteți pregătiți să experimentați atmosfera distractivă, emoțiile intense și momentele de neuitat? Atunci acest eveniment este pentru dumneavoastră!

Începeți o aventură pe două roți alături de prieteni și străbateți principalele străzi din Chișinău, bucurându-vă de priveliști uluitoare și atmosfera unică a cursei!

Sâmbăta va deveni o ocazie perfectă de a vă petrece timpul alături de familie, prieteni și colegi. Invitați-i să se alăture vouă și să creați amintiri de neuitat împreună!

Nu pierdeți șansa de a vă înregistra! Înainte, pentru a simți libertatea și a trăi aventurile pe două roți!!

VELO HORA vă așteaptă - o plimbare care va rămâne în memorie pentru mult timp! Alăturați-vă nouă și vom crea împreună o sărbătoare de neuitat a ciclismului!

Pentru primii 1000 de participanți înregistrați, va fi oferită o echipamentă reflectorizantă și de protecție confortabilă! Asigurați-vă locul printre primii și garantați-vă siguranța pe drum! 

Chișinău, Piața Mării Adunări Naționale, 1
28 Aprilie - 12:00
FREE