MBA General

PreviewImage

Participă la cursul ,,MBA General’’ și obține o educație în afaceri impregnată cu un spirit antreprenorial inovator și o abordare creativă a tehnologiei moderne.

Devino student la City Business School și învață după o metodologie eficientă testată de sute de absolvenți.

Obține cunoștințe fundamentale în toate domeniile de afaceri:

  •  1,5 ani de studiu
  • 12 module
  •  3 lucrări de proiecte
  • 700 de studii de caz
  • 72 de profesori 
  • 3 diplome și diploma de MBA la finalizarea programului recunoscute în Federația Rusă și la nivel internațional

Programul este predestinat pentru:

  • Un specialist care vrea să se distingă de masa celorlalți specialiști ai companiei, să obțină o promovare și să câștige mai mult;
  • Un lider care vrea să devină principalul reformator al companiei. Și principalul candidat pentru intrarea în top management;
  • Un proprietar de afaceri care vrea să-și facă compania valoroasă pentru piață, mai bună pentru clienți și profitabilă pentru el însuși.

Admiterea la MBA General este un eveniment excepțional în biografia ta. Veți primi o educație în afaceri impregnată cu un spirit de pionier al antreprenoriatului și o abordare creativă a tehnologiei moderne.

MBA General oferă studenților săi să descopere noi orizonturi de dezvoltare pentru ei înșiși și pentru cariera lor. Primești nu doar un program de nivel superior, ci și un bestseller intelectual, care a fost creat exclusiv pentru ca tine să-ți schimbi calitativ viața.

MBA General vă oferă cunoștințele teoretice și practice de care aveți nevoie pentru a gestiona o afacere și pentru a nu urma instrucțiunile altora. Alegeți acest program pentru a face o descoperire în industria dvs. și pentru a obține toate instrumentele necesare pentru o creștere exponențială.

Programul cursului:

11 dintre ele au fost deja alese pentru dvs. conform standardelor educaționale mondiale, iar modulul al 12-lea îl alegeți singur. În funcție de domeniul de activitate care vă interesează. Zboară conform programului!

  1. Conducere
  2. Strategie
  3. Management
  4. Economie și finanțe
  5. Mediu de afaceri
  6. Antreprenoriat
  7. Managementul resurselor umane
  8. Marketing
  9. Vânzări
  10. Schimbări și riscuri
  11. Tehnologii digitale
  12. Apărare diplomei
  13. Adăugător, modul la alegere
Chișinău, ,
35999 Lei
+37322896499