SLIDE MASTER. V NZĂRI. INSTRUIRE. PROIECTE. CU AJUTORUL SLIDE-URILOR

PreviewImage

Pe data de 3,5 și 7 aprilie va avea loc "Slide master. V nzări. Instruire. Proiecte. Cu ajutorul slide-urilor"

Prezentarea este fața Dvs ca profesionist în orice domeniu de activitate. Mai mult, este fața întregii organizații pe care o reprezentați. Este imposibil să generați încrederea și interesul publicului printr-o prezentare de slide-uri care sunt “dureros” de privit.

În 3 zile veți învăța cum să faceți prezentări care sunt interesant de privit. Slide-urile sunt memorabile și trezesc emoții pozitive. Infograficele sunt clare și rapoartele nu sunt plictisitor de citit. Ofertele comerciale sunt mai bune de vânzare și prezentările pentru conferințe sfâșie sala. Nu trebuie să fiți designer pentru a face asta.

DUPĂ FINALIZAREA CURSULUI VEȚI ÎNVĂȚA :

  • Cum să faceți slide-uri dacă trebuie să plasați multă informație și numere pe ele 
  • Cum să prezentați informația plictisitoare interesant. De exemplu, statistici pe departament sau proces de afaceri 
  • Cum să nu vă înecați în tabele și grafice cu trei etaje: cum să prezentați informații complexe într-un mod clar
  • Cum să nu pierdeți interesul publicului: cum să modificați slide-uri monotone, plictisitoare care provoacă melancolie și descurajare
  • Cum să vă încadrați în timp atunci când elaborați o întreagă prezentare într-un termen limită
  • Cum să structurați o prezentare: de unde să începeți, cum să transmiteți valoarea, cum să vă „vindeți” pe sine însuți sau o idee, cum să încheieți

Cursul “Slide Master” se desfășoară în format de workshop online. Workshop online ≠ webinar sau video înregistrat. Participanții efectuează toate sarcinile practice în timpul cursului și primesc feedback din partea formatorilor. Ca urmare, ei părăsesc cursul nu doar cu cunoștințe teoretice despre cum să facă prezentări, ci și cu o abilitate practică.

Formatorii cursului - Katerina și Igor Nisenboim, autorii cărții “СлайдХаки”. Cartea a atins statutul de bestseller pe Litres la o lună de la lansare.

Chișinău, ,
5600 Lei
+37322896499

Evenimente similare