Beauty BELLE EXPO: Cum să crești profitul salonului de frumusețe. Metode verificate de creștere a vânzărilor produselor și serviciilor”

PreviewImage

Training: Cum să crești profitul salonului de frumusețe. Metode verificate de creștere a vânzărilor produselor și serviciilor

În cadrul celei mai importante expoziții beauty din Republica Moldova, ce va schimba în totalitate viziunea industriei frumuseții de la noi din țară, va avea loc un training inedit destinat deținătorilor de afaceri, actuali și potențiali, în domeniul frumuseții.

Olga Khainovskaia – specialist cu o experiență de peste 20 de ani de activitate în domeniul creării și gestionării companiilor din industria frumuseții. Autor și profesor a cursurilor de instruire în sfera frumuseții. Participant permanent al expozițiilor profesionale în calitate de lector pe subiectul managementului afacerilor saloanelor de frumusețe. Speaker internațional la conferințe europene. Autoarea cărților “Afacere de succes în domeniul frumuseții”, “Cum să crești profitul salonului”, “Scripturi, liste de verificare și procese de business”.

Olga a deschis peste 350 de saloane de frumusețe de succes “la cheie”, fiind trainerul nr.1 al premiului internațional “Stella International Beauty Awards” la nominalizarea “Cel mai bun consultant din industria beauty”.

Trainingul “Cum să crești profitul salonului de frumusețe. Metode verificate de creștere a vânzărilor produselor și serviciilor.”

  1. Cum să mărești profitul salonului
  2. Căile de creștere a vânzărilor cu amănuntul a produselor cosmetice în saloanele de frumusețe
  3. Formarea abilităților de prezentare a serviciilor
  4. Organizarea procesului de deservire în salon

Programul detaliat este disponibil pe linkul

Trainingul se va desfășura în limba rusă.

Olga Khainovskaia este, pe lângă business-consultant în sfera managementului saloanelor de frumusețe și trainer de talie internațională, cofondatoarea mai multor saloane și afaceri în domeniu:

  • Cofondatoare a rețelei internaționale de saloane de frumusețe “Fast Line Studio”.
  • Cofondatoare a companiei “DUSO”, Ucraina.
  • Cofondatoare a companiei “Proxy Beauty”, România.
  • Cofondatoare a companiei “Proxy Beauty”, Spania.  

Mai multă informație despre Olga Khainovskaia găsiți aici:

Seminarul se va desfășura în locația inedită YADRO – centrul de evenimente al expoziției Belle Expo. Belle Expo este un important eveniment din industria frumuseții, destinat atât specialiștilor din domeniu, cât și celor pasionați și interesați de estetică și de inovațiile din sfera îngrijirii personale.

Detalii despre expoziție

Chișinău, str. Calea Orheiului, 130
900 MDL
+373 22 896 499