Autoritatea Managerială ca Instrument de Gestionare

PreviewImage

Pe data de 24 aprilie la ora 15:00 - 18:00 va avea loc Autoritatea Managerială ca Instrument de Gestionare. Autorul Programului Olga Nisenboim

Câteva cuvinte despre Autoritate

Autoritatea este intangibilă. Ea nu poate fi "simțită" sau măsurată. Nu ne aparține - autoritatea noastră este păstrat în mintea altora. Modul în care ne vor trata: dacă ne vor asculta, dacă vor conta cuvintele noastre pentru ei, dacă le va fi teamă să ne dezamăgească - toate acestea depind de faptul dacă suntem o persoană cu autoritate în ochii lor.

Pe de altă parte, în management, autoritatea unui manager este destul de măsurabilă. Dacă o are, managerul își poate influența angajații prin cuvânt, exemplu și atitudine. Dacă un manager nu are autoritate, atunci, pentru a obține rezultate, el sau ea trebuie să depună mult mai multe eforturi - să controleze în mod constant, să lupte împotriva sabotajului neîncetat, să inventeze sisteme de pedeapsă, să înjure cu voce tare și să se calce în picioare. Este epuizant.

Autoritatea pentru un manager este un instrument care poate fi folosit pentru a gestiona eficient angajații și a-i ține departe de baricade.

La masterclass vom discuta despre cum poate un manager să obțină autoritate în ochii subordonaților săi și cum să nu o piardă.

CONȚINUTUL MASTERCLASS-ULUI

  • Cum se leagă autoritatea unui lider și rezultatele echipei
  • Ce înseamnă autoritatea și cum se formează aceasta
  • În ce constă autoritatea și dacă aceasta poate fi " împărțită " în parametri?
  • Autoritatea este un fenomen spontan sau poate fi formată în mod intenționat?
  • Cum își poate un lider să își diminueze autoritatea fără să-și dea seama.

AUTOR ȘI PREZENTATOR DE MASTERCLASS
Cum se poate consolida autoritatea în comunicarea zilnică cu subordonații

Cel mai solicitat și respectat business trainer din Moldova. Director al School of Business Communications. Proprietar al agenției de soluții de resurse umane SBC-HR. Facilitator certificat în tehnologia Pinpoint Facilitation™ (Marea Britanie). Experiență în domeniul managementului și trainingului în afaceri - 18 ani.

Chișinău, str. Mitropolitul Petru Movilă, 23/7
2790 MDL
+373 22 896 499