Slide-uri care trezesc invidie admirație

PreviewImage

"Dăm start unei noi programe - practicum despre prezentări pentru cei, care deja știu să creeze prezentări.
Două zile vom lucra asupra abilităților de a transforma slide-urile din "rahat în bombonele". Vom folosi cele mai slabe slide-uri ca să facem din ele adevărate capodopere. Timp de 10 ore vom reuși să automatizăm această abilitate de transformare a slide-urilor. Viața va lua o altă întorsătură după acest practicum. De acum încolo slide-urile de rahat nu doar îți vor provoca greață, dar și dorință de a le transforma imadiat. Orice prezentare plictisitoare o vei reface astfel încât slide-urile tale vor provoca (invidie) admirație." - Igor și Katerina Nisenboim.

Ce va fi:
1. 10 slide-uri pe care le veți transforma "live" chiar în timpul practicumului
2. 50 de exemple pe care le veți putea folosi pentru (inspirație) copiere
3. 10 instrucțiuni de formare și creare a slide-urilor supertari

Pentru cine este acest program:
- pentru cei care au frecventat cursul de bază, dar nu vor să se oprească aici
- pentru cei care cunosc bine instrumentele PowerPoint/Keynote: știu să folosească fonturile, figurile, imaginile și ematiocoanele, dar vor să cunoască mai multe
- pentru cei care urmează să-i instruiască pe colegii săi din companie - vor să creeze un set de prezentări-template-uri pentru un departament sau pentru întreaga companie

Cum vei deveni Regele Prezentărilor?
Vei obține o prezentare absolut depășită din anii '90. Vei găsi în ea tot ce-ți place mai mult. Grafice încurcate, texte scrise cu fontul 8, gradiente.
Vei obține posibilitatea să transformi de sine stătător această prezentare în una, pe care o vor aplauda toți. Iar noi în schimb îți vom oferi comoara noastră - o colecție de sfaturi în format imprimat care te vor ajuta în orice situație.

Detalii și formularul de înregistrare le găsești 
pe pagina.

Chișinău, str. Mitropolit Petru Movila, 23/7
-
+37379409496