O dragoste la doi. Regulile jocului

PreviewImage

A fost o dată EL și EA. S-au întâlnit, s-au plăcut, s-au îndragostit. Ce se întâmplă după? De ce depinde cum vor merge lucrurile mai departe? Oare sunt ei acei doi, perechea potrivită și se vor iubi ca-n filme sau îi așteaptă frustrări și dezamăgiri?

El și EA sunt îndrăgostiți, au o relație de invidiat, dar, după o perioadă de timp, totul pierde din culoare, încep să se certe, o mulțime de reproșuri și pretenții reciproce, ură și cei doi ajung dușmani... Ce s-a întâmplat? De ce relația n-a mers? Unde au greșit?

sau

El o iubește la nebunie, dar Ea - nu sau invers și ambii acceptă această descordanță. Fiecare din ei știe, că, până la urmă, nu au mari șanse, dar rămân în relație și așteaptă cumva că timpul le va rezolva situația. Au șanse? Face timpul minuni? Ce-i face, până la urmă, să accepte o relație în care știu din start că nu au șanse?

Și încă multe multe povești. Dragostea ne aseamană, ura ne deosebește...

Fiecare din noi își dorește o relație de cuplu armonioasă, își dorește să iubească să fie iubit, să se simtă în siguranță alături de partenerul său, să fie un echilibru perfect între ce îți dorești tu, ce își dorește el/ea și ce vă doriți amândoi, o relație în care se tine cont de celălalt și deciziile se iau în folosul cuplului în sine,.să fți ambii fericiți, mai pe scurt. Dar, de fiecare dată, când ne angajăm într-o relație, de parcă jucăm într-o loteree și așteptăm să luăm câștigul cel mare, dar se mai întâmplă să ne pomenim cu iluzii goale, frustrați și dezamăgiți și habar n-avem ce să facem cu asta mai departe. 

La acest atelier vei afla:

- De ce omul are nevoie de dragoste și care-i rostul (funcția) relațiilor de cuplu;
- Care sunt acele sfere ale vieții în care trebuie să se dezvolte fiecare din noi, ca să putem pretinde la o relație de calitate;
- Care sunt condițiile în care o relație ar avea o perspectivă de creștere și dezvoltare;
- De unde apar conflictele și cum să le rezolvăm;
- Care sunt funcțiile femeii și bărbatului în relație și ce-i deosebește;
- Ce este gelozia și de unde vine;
- Care sunt motivele din care dragostea în timp se stinge și cum putem s-o reaprindem, dacă ne dorim acest lucru;
- Cum să rezolvi o relație care nu merge bine și să rămăi integru.

Expert: Zinaida Soroceanu, specialist în comunicare relațională.

Partener media: Portalul suntparinte.md

Contribuție personală 300 lei. 
Preț special pentru un cuplu - 500 lei ambii.

Vă rugăm să completați formularul de înscriere. Ne ajută să știm câte persoane vor veni la eveniment și cum organizăm activitățile.

Chișinău, str. Bogdan Voievod, 7
300 - 500 Lei
+37369251406